UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRUMP'UN KIZINI VE ESKİ EŞİNİ ŞIRNAKLI MODACI GİYDİRİYOR!..

Dünyaca ünlü birçok isim için kıyafet diken Şırnaklı modacı Numan Ataker'in ABD Başkanı Donald Trump'un eski eşi Marla Mapless ve kızı Tiffany Trump'u da giydirdiği belirtildi.

TRUMP'UN KIZINI VE ESKİ EŞİNİ ŞIRNAKLI MODACI GİYDİRİYOR!..

'John Paul Ataker' markası ile son olarak 15 Şubat'ta New York Moda Haftası'na katılan Şırnaklı modacı Numan Ataker, tasarladığı Ezidi kadın kıyafetleri ile ayakta alkışlanmıştı. Ataker'in defilesini ABD Başkanı Trumpq'un eski eşi Marla Mapless ve dünya kainat güzeli Amerikalı Olivia Culpo izlemişti.

Kuzey Irak'taki Erbil merkezli uydudan yayın yapan K24 TV'de yer alan habere göre, 'Asuri' olan ve kendini terzi olarak niteleyen Şırnak'lı Numan Ataker çocukluğundan bu yana modayla iç içe ve dünyaca ünlü isimler için özel kıyafetler dikiyor. Bu kişilerin arasında şarkıcı olarak da ün yapmış ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Tiffany Trump ve Trump'un eski eşi Marala Mapless de bulunuyor.

TASARIMLARINI ÇEŞİTLİ ÜLKELERDE SERGİLİYOR

İstanbul'daki atölyesinde birbirinden özel kıyafetler diken ünlü Şırnaklı modacı Ataker, bu kıyafetlerini dünyanın çeşitli ülkelerindeki defilelerde de sergiliyor.

 

Şırnaklı modacı Numan Atakerin New York'taki defilesini izleyenlerin arasında ABD Başkanı Donald Trump'ın eski eşi eşi Marla Mapless ve dünya kainat güzeli Amerikalı Olivia Culpo da yer alırken, modacı defilede ayakta alkışlanmışlardı. John Paul Ataker markasını giyen ünlüler arasında, Kelly Osborne, Tamar Braxton, Kamie Crawford, Molly Bernard, Kristen Teakman, Trey Songz, Taylor Dye, Zulay, Henao, Ahlee Keating, Danielle Moinet, Symon Madison Marlow, Bonang Matheba, Marla Maples, Tiffany Trump ve Madeline Stuart gibi isimler bulunuyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13