UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞAK SAYAN’IN EŞİ MURAT VARDAL SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI!..

Başak Sayan’ın eşi Murat Vardal, silahlı bir saldırgan tarafından az kalsın öldürülüyordu.

BAŞAK SAYAN’IN EŞİ MURAT VARDAL SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI!..

Başak Sayan’ın eşi Murat Vardal’a inanılmaz saldırı. Şehrin ortasında, alkol almış bir site sakini zorbalık saçtı. 8 aylık hamile Başak Sayan korku dolu anlar yaşadı. Ünlü oyuncu Başak Sayan geçtiğimiz günlerde korku dolu anlar yaşadı. Yeni taşındıkları apartmanda bir komşunun siniri dehşet saçtı. Başak Sayan’ın eşi Murat Vardal silahlı saldırıya uğradı. Geçtiğimiz günlerde arabasını otoparka parkeden Murat Vardal, aynı apartmanda oturan bir saldırganın öfkesiyle zor anlar yaşadı. Apartman sakini kendi aracının arkasında arabasını parkeden Murat Vardal’ı görünce tartışmaya başladı.

 

Gündüz saatlerinde yaşanan olay, karşılıklı konuşarak tatlıya bağlandı. Ancak öfkeli komşu aslında sakinleşmemişti. Akşam Murat Vardal’ın eve gelmesini bekleyen kişi, belindeki silahı Murat Vardal’a doğrultarak tehditler yağdırdı. Apartman sakinlerinin araya girmesinin ardından korku dolu anlar yaşayan Başak Sayan ve eşi soluğu karakolda aldı. Komşularından şikayetçi olan çift burada da büyük bir şokla karşılaştı.

 

SALDIRGAN SALIVERİLDİ

Polis aldığı ifadenin ardından saldırganı serbest bıraktı. Aynı apartmanda altlı üstlü oturan çift, büyük bir tedirginlik yaşadıklarını belirtti. Başak Sayan ve Murat Vardal’ın avukatı, hukuki mücadelelerinin devam edeceğini ifade etti.

 

Öte yandan 8 aylık hamile olan Başak Sayan gözyaşlarını tutmakta güçlük çekti.


GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13