UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘KİRALIK AŞK’IN ‘KORİŞ’İ ELÇİN SANGU HAKKINDA BAKIN NE DEDİ?..

‘Kiralık Aşk’ dizisiyle canlandırdığı Koriş karakteriyle ekranın fenomeni olan, sık sık söylediği “Bombelere gel” lafı dillere dolanan Onur Büyüktopçu sevenlerine müjdeli haber verdi.

‘KİRALIK AŞK’IN ‘KORİŞ’İ ELÇİN SANGU HAKKINDA BAKIN NE DEDİ?..

Kiralık Aşk dizisiyle fenomen haline gelen Onur Büyüktopçu, “sosyal medyadan hala çok güzel yorumlar geliyor. Koriş karakteri film olabilir” dedi.

Koriş karakteriyle adını duyuran asıl mesleği cast direktörlüğü Onur Büyüktopçu, Nişantaşı’nda UçanKuş kameralarına çok özel açıklamalarda bulundu. Hayranlarının hala sosyal medyadan ilgiyle yorum yazdığını belirten ünlü oyuncu, “Koriş karakterinin film olma durumları var gündemde ama daha belli bir durum yok. Öyle bir şey olmasını çok isterim. Ancak benim istememle değil bu işler biliyorsunuz ki” dedi.

ELÇİN SANGU ŞÖHRETİ KALDIRAMADI MI?

Rol arkadaşı Elçin Sangu hakkında bazı gazetelerde “Şöhreti Kaldıramadı, Şımardı” haberlerini de değerlendiren Büyüktopçu, “Ben öyle bir haber okumadım ancak öyle bir şey yok. Biz hala ekipçe de çok sıkı görüşüyoruz” diye konuştu.

MÜZİKAL BİR TEKLİFİ ASLA GERİ ÇEVİRMEM

Hali hazırda projeleri değerlendirdiğini dile getiren ünlü oyuncu, “Şu an şan dersleri alıyorum. Müzikal bir film teklifi gelirse asla geri çevirmem” şeklinde konuştu. Oscar’da yaşanan Ödül skandalına da değinen ünlü oyuncu, benim başıma gelse asla ödülü geri vermem dedi.


GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEROnur Büyüktopçu