UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BOŞANMA AŞAMASINDA OLAN ÜNLÜ İSİM ÇAPKINLIK TURUNDA YAKALANDI!..

Boşanma davası süren İbrahim Toraman, çapkınlık turundaydı. Harbiye’de esmer bir güzelle objektiflere yakalanan Toraman, tam gaz kaçtı. 500 metre ileride polis çevirmesine takılan hızlı çapkının yanındaki güzel, bir anda kayıplara karıştı .

BOŞANMA AŞAMASINDA OLAN ÜNLÜ İSİM ÇAPKINLIK TURUNDA YAKALANDI!..

Kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla 6 ay süreyle uzaklaştırma kararı aldıran eşi Eylem Yıldız ile boşanma davası süren eski futbolcu İbrahim Toraman, önceki gece saat 03.00 sularında Harbiye'de seyir halindeyken aracının önünde ve arkasında oturan iki esmer güzelle çapkınlık turunda yakalandı.
Flaşların patlamasıyla bir anda şok yaşayan Toraman ve yanındaki esmer güzeli, şoförün gaza basmasıyla kaçmayı başardı. Çapkın futbolcunun aracının arka koltuğunda oğlu Ali Erim'in bebek puseti ise, dikkatlerden kaçmazken, araç yaklaşık 500 metre ilerideki rutin yapılan trafik kontrolüne takıldı.

TRAFİK KONTROLÜ

Seyir halinde esmer bir güzelle görüntülenen Toraman, çevirmeye takıldığı esnada gazetecilerin geleceğini düşünerek yanındaki bayanları taksi ile gönderdi.

Böylece ikinci bir yakalanmanın ise önüne geçmiş oldu. Aracın arka koltuğunda hiçbir şey olmamış gibi sakin bir şekilde oturan Toraman'ın, yapılan trafik kontrolü sonucunda aracının sigorta poliçesinin süresinin dolduğu görüldü.

Şoförünün bir saat uğraşması ve sigorta poliçesini yenilemesiyle çapkın eski futbolcu yoluna devam etti.




Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERibrahim toraman  eylem yıldız