UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EKİN MERT DAYMAZ HANDE ERÇEL İLE AYRILIK İDDİALARINA YANIT VERDİ

Ekin Mert Daymaz ile Hande Erçel ayrıldı mı? Haklarında çıkan ayrılık iddialarını Ekin Mert Daymaz, Elife Yılmaz’a açıkladı.

EKİN MERT DAYMAZ HANDE ERÇEL İLE AYRILIK İDDİALARINA YANIT VERDİ

Hande Erçel’in önceki akşam kız arkadaşları ile Cihangir’de eğlenmesi; Ekin Mert Daymaz’ın ise Asmalımescit’te eğlenmesi ve çıkışta  bir kız arkadaşı ile görüntülenmesi ayrılık iddialarına sebep olan nedenler arasında gösterildi.

UçanKuş TV’de ‘İki Kadın Arasında’ programı sunucularından Elife Yılmaz, Ekin Mert Daymaz ile görüştüğünü belirterek ayrılık iddialarına açıklık getirdi.

AYRILIK YOK!

Yakışıklı oyuncu haklarında çıkan ayrılık haberlerini yalanlayarak ilişkilerinin devam ettiğini; yanında görüntülenen kız arkadaşının ise Hande Erçel’le ortak arkadaşları olduğunu, ayrı mekanlarda eğlenmelerinin de ayrılıkla hiçbir ilgisi olmadığının altını çizdi.

Daha önce de ayrılık haberlerinde kendisinin, sevgilisini  dizideki partnerinden kıskandığı için ayrıldıklarının da gerçeği yansıtmadığını dile getirdi Daymaz...

YENİ DİZİ 2 MART DA YAYINDA!

Geçtiğimiz hafta Hande Erçel’in başrolünde oynadığı ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisi final bölümünü gerçekleştirirken; Ekin Mert Daymaz’ın yeni dizisi ‘Kırlangıç Fırtınası’ 2 Mart’ta izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Öte yandan oyuncu, Kapadokya’da çekimleri devam eden dizinin kısa bir tatil vermesiyle Daymaz da İstanbul’da almış soluğu…


İKİ KADIN ARASINDA PROGRAMININ O ANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13