UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HIZLI ÇAPKIN HAKAN SABANCI’DAN SEVGİLİLER GÜNÜ HABERİNE YANIT!

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çapkınlıkları dillere destan olan genç işadamı Hakan Sabancı’nın 4 ayrı adrese her biri 2 bin liralık gül buketleri gönderdiği iddia edildi

HIZLI ÇAPKIN HAKAN SABANCI’DAN SEVGİLİLER GÜNÜ HABERİNE YANIT!

Habere göre hızlı çapkın Sabancı, dün asistanları aracılığıyla bir çiçekçiye sipariş vererek; Ulus, Bebek, Rumelihisarı ve Etiler'deki 4 ayrı adrese her biri 2 bin TL olan 4 ayrı buketin gönderilmesini istedi.

‘RUMELİHİSARI’ AYRINTISI

Sabancı'nın çiçek yolladığı söylenen adresler arasında en dikkat çekeni ise Rumelihisarı'ydı... Çünkü bu lokasyonda geçtiğimiz ay bir gece kulübünde Hakan Sabancı’yla birlikte eğlenen ve daha sonra kameralara yakalanan Hadise oturuyor.

Kendisi gibi sosyetik bir aileden gelen Aslışah Alkoçlar'la 1 yıllık ilişkisi geçtiğimiz aylarda biten sosyetik playboy, ayrılığın ardından çapkınlıkta gaza basmıştı. Hakan Sabancı’nın, aralarında Hadise'nin de olduğu birçok güzelle adı anılmıştı.

SABANCI’DAN YALANLAMA

Öte yandan Hakan Sabancı, Instagramda bir magazin sayfasındaki bu haberi, haber fotoğrafının altına yaptığı “'Uydurma haber gördüm ama bu kadarını ilk defa görüyorum. Ayıp' yorumuyla yalanladı 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhakan sabancı