UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZAFER ALGÖZ’ÜN KİTABINA CEM YILMAZ’DAN ÖNSÖZ!

Usta oyuncular Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban’ın başrollerini paylaştığı ‘Ahududu’ tiyatro oyununu izlemeye gelenler arasındaydı Zafer Algöz...

ZAFER ALGÖZ’ÜN KİTABINA CEM YILMAZ’DAN ÖNSÖZ!

Bugüne dek pek çok tiyatro oyununda, dizide ve sinema filminde rol alan usta oyuncu Zafer Algöz'ün, sahnede ve setlerde yaşadığı trajikomik anıları, Haşırt Dı Bilekbord adıyla ve İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflardaki yerini aldı. Haşırt Dı Bilekbord'un önsözünü ise Cem Yılmaz yazdı.

Öztürk Serengil, Kemal Sunal, Sadri Alışık, Cem Yılmaz gibi tüm Türkiye'yi güldüren isimlerle çalışan, dost sohbetlerinde bir araya gelen Algöz, onları hiç bilmediğimiz yönleri ile anlatıyor; Müşfik Kenter, Yıldız Kenter, Can Gürzap gibi usta tiyatrocularla yaşadıklarını okuyucu ile paylaşıyor.

Öte yandan Cem Yılmaz’ın “Gora” filminin devamı olan “Arif ve 216” filmi de merakla bekleniyor.

Zafer Algöz, ilk filmde rol almasa da Cem Yılmaz filmlerinin artık olmazsa olmaz isimlerinden ve bu filmde “tabi ki ben de varım” dedi ve şunları ekledi.

“Tanıtım teasarını çektik. Mayıs ayının ortasında çekimleri başlanacak. Bir kısmı İstanbul’da bir kısmı da İzmir’de çekilecek.

Arif ve 216 Robot’un konuşmasını anlatıyor şahane bir hikaye olacak”


ZAFER ALGÖZ'ÜN RÖPORTAJINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13