UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVIVOR'A DÜN AKŞAM KİM VEDA ETTİ?..

Survivor'da dün akşama damga vuran bir kavga yaşandı. Furkan kaybettiği oyunun ardından sinirlerine hakim olamazken Serhat ve Eser birbirine girdi. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte cevabı...

SURVIVOR'A DÜN AKŞAM KİM VEDA ETTİ?..

Survivor 2017'de bu hafta kim elenecek sorusu yanıt buldu. Zorlu yarışmanın 30 Ocak akşamı ekrana gelen bölümünde iki ödül oyunu birden oynandı. İlkini Ünlüler, ikincisini ise Gönüllüler takımı kazandı. Çekişmeli ödül oyunun ardından gözler, hem oyun hem de ada konseyi heyecanının yaşanacağı ana çevrildi.

 

Survivor'un dün akşam yani 31 Ocak'ta yayınlanan yeni bölümünde ise iletişim ödülü için kıyasıya mücadele yaşandı. İki takımda performanslarını sonuna kadar sergilediler. İletişim oyununun hemen ardından ekranlara eleme heyecanı yansıdı. Seda Demir, Sabriye Şengül, Sadin Bakır ve Denisa Gültekin arasında yaşanan elemede adaya veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor 2017'de bu hafta hangi isim adaya veda etti? İşte nefes kesen elemenin detayları.

 

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler ilk kez ada konseyinde eleme adayı çıkardı. En çok ismi yazılan Seda Demir ve bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi İlhan Mansız'ın kararıyla Sabriye Şengül eleme adayı oldu. Gönüllüler takımı ise ikinci kez kendi takımları arasından eleme adayı çıkarttılar. Elemeye çıkan iki kişi Sadin ve Denisa oldu. Yapılan halk oylamasının ardından elenen isim belli oldu ve adaya veda eden isim Seda Demir oldu. Seda Demir'in elendiğini duyan gönüllüler adeta birbirlerine kenetlendiler ve takımlarından kimsenin gitmemesini sarılarak kutladılar.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsurvivor