UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOK BÖYLE ŞANTAJ! “BİR AY YEDİN İÇTİN, BU KADAR UCUZLUK YETER!”

İki kuzen kendilerinden ayrılan oto galerici sevgililerini müstehcen görüntülerini yaymakla tehdit edip 20’şer bin dolar istedi. Sevgilileri tarafından plastik dubalarla dövülen genç kızlar, şikayetçi oldu.

YOK BÖYLE ŞANTAJ! “BİR AY YEDİN İÇTİN, BU KADAR UCUZLUK YETER!”

İstanbul’da ayrılma kararına öfkelenen iki kuzen, ellerindeki müstehcen görüntülerle erkek arkadaşlarından şantajla 20’şer bin dolar para istedi. Para yüzünden çıkan tartışmada galerici iki arkadaş, plastik dubalarla eski sevgililerini darp edince taraflar mahkemelik oldu.

Üniversite öğrencisi Zeliha K. Ve kuzeni Berrak D. U. Geçen yıl, galerisi bulunan Metin T. Ve arkadaşı ile sevgili oldu. Galericiler iki ay sonra sevgili oldu. Ayrılığı hazmedemeyen iki kuzen şantaja karar verdi.

Zeliha C.K. 7 Haziran 2015 günü Mustafa Ş.’ye gönderdiği mesajda, “Bir ay yedin içtin , yattın kalktın bu kadar ucuzluk yeter. Bana ettiğin küfürlerin bedelini sen de ödeyeceksin. İster seve seve ister s… Benim paramı yarın hazırla. Yok dersen de mavi kırmızı da yani emniyette görüşürüz. Benim de bir gururum var. Bunun bedelini ödeyeceksin” diye yazdığı iddia edildi.

Sabah’ta yer alan habere göre, Berrak U. D de, Metin T’yi arayıp, “Elimde videoların ve fotoğrafların var. 20 bin dolar hazırla, almaya geleceğim. Yoksa babana hepsini gösteririm. Benimle birlikte olmanın bir bedeli var” dedi.

Her iki taraf ertesi gün Metin T’nin mahkemesinde buluştu. Küfürlü tartışmanın ardından iki galerici, dışardaki dubalarla iki kadını darp etti. Berrak U. D. Ve Zeliha C.K hakkında şantaj suçundan iki kez 3 yıla kadar, Mustafa Ş. İçin tehdit, hakaret mala zarar verme ve kasten yaralama suçlarından 14 yıla kadar, Metin T.’ye de kasten yaralama ve mala zarar vermekten 7 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞANTAJ  SEVGİLİ  DAYAK