UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EYLEM TORAMAN HAKKINDA BİR ŞOK İDDİA DAHA!

Eski futbolcu İbrahim Toraman’ın avukat eşi Eylem Toraman, İstanbul Adalet Sarayı’ndaki iki mesai arkadaşına yalan beyanlar içeren bir tutanak tutturarak kendisine dava açılmasına yol açan adliye personeli Ayşe T. Hakkında suç duyurusunda bulundu.

EYLEM TORAMAN HAKKINDA BİR ŞOK İDDİA DAHA!

İddiaya göre, Eylem Toraman’la Ayşe T.’nin Çağlayan Adliyesi’ndeki tartışmasına tanık olan Kamile D. Ve Başak H. Savcılıkta ifade verdi. Kamile D. “O gün Eylem Toraman’ın Ayşe T’ye hakaretini duydum, tehdidi duymadım. Tutanağı Ayşe T. Hazırlayıp getirdi. Ben de içeriğini okumadan imzaladım” dediği iddia edildi.

Başak H. De “Eylem Toraman’ın bir ara Ayşe T.’ye ‘Seni Öldürürüm’ dediğini duydum” diye ifade verdiği de diğer iddialar doğrultusunda...

İfadeler doğrultusunda Eylem Toraman’a hakaret ve tehditten 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Daha sonra iki tanık mahkemeye dilekçe yazarak tanıklıktan vazgeçti. Yalan ifadelerle dava açıldığını verdiği dilekçede anlatan Toraman, “Ayşe T. Hakkında tanığı ve mahkemeyi etkilemekten dava açılmasını talep ediyorum” dediği iddia edildi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13