UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EYLEM TORAMAN’DAN ŞOK İDDİA! “O KADIN BANA YUMRUK ATTI!”

Eski futbolcu İbrahim Toraman’ın eşi Eylem Toraman eşiyle yemekte görünen Ayşe T.’nin kendisine yumruk attığını iddia etti

EYLEM TORAMAN’DAN ŞOK İDDİA! “O KADIN BANA YUMRUK ATTI!”

Şiddet gördüğü gerekçesiyle İbrahim Toraman’a açtığı boşanma davası süren Eylem Toraman’ın eşiyle baş başa yemek yerken görüntüleri ortaya çıkan Ayşe T.’nin yüzüne yumruk attığını iddia etti.

Dün görülen duruşmada kasten yaralama suçundan 8 aydan – 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan ve daha önce Eylem Toraman tarafından eşiyle olan ilişkilerini bildiği için boşanma davasında şahit gösterilen adliye personeli Ayşe T. celse arasında mahkemeye gelerek Eylem Toraman’ı yaralamadığını ve hakaret etmediğini ileri sürdü.

Sanıkla mahkemede yüzleşmek isteyen Toraman da “boşanma davamız devam eden eşimle neden yemek yediklerini sordum. O da istediğimle yatıp kalkarım git kocana sor” dedi. Bir hafta sonra tekrar karşılaştık bu sefer Ayşe T. Sus diyerek çeneme bir yumruk attı” dedi.

Etiler’de olayın gerçekleştiği iddia edilen klinikte yumruk görüntüleri içeren CD’yi bilirkişiye gönderen mahkeme, sanığın Eylem Toraman ile yüzleşme talebini değerlendirme duruşmayı erteledi.

SABAH

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEReylem toraman  ibrahim toraman  yumruk  boşanma  ayşe t