UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NUMEROLOG SEBLA ÖZYURT’TAN BAŞKAN TRUMP’A DOĞUM YILI ANALİZİ!..

Numerolog ve renk uzmanı Sebla Özyurt başta Amerika Birleşik Devletleri başkanı Donald Trump olmak üzere bir çok ünlünün doğum tarihine göre temel kişilik özelliklerini yorumladı.

NUMEROLOG SEBLA ÖZYURT’TAN BAŞKAN TRUMP’A DOĞUM YILI ANALİZİ!..

Donald Trump:

Büyük yenilikler getirebilir; bu yenilikler her şeyden önce ekonomiye dayalı olacak. Maddi çıkarlar her şeyden üstün gelecek.  İnatçı ve sabit fikirli kişiliği bunları başarmasını mümkün kılacak.

Tüm dünyayı etkileyen köklü değişimlere yeni başlangıçlara neden olabilir. Bu değişim ve yeni bir dönem sürecinde, dengeleri iyi kurabilen ülkeler için gelecekteki 10 yıl iyi bir dönem olacak; dengeleri iyi kuramayan ülkeler ise zor bir süreç yaşayacaklar.

Trump icin Nisan, Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylari cok onemli görünüyor. Haziran ayinda köklü  değişimler  yapabilir; Agustos ayi ise tüm dünya açısından önemli olacaktır yeni bir dönemin baslangıcı gözüküyor. Eylül  ayı Trump için  bir zafer olarak görünürken yine Eylül ve Ekim aylarında muhalif bazı kuruluşlar aleyhine organizasyon ve planlamalar  yapabilir.

İçe dönük,  zeki, asi, meraklı ve mucit bir kişiliği var.  Ani öfke patlamaları yaşar. Beklenmedik durumlarda yoğun stres altına girer ama bunu belli etmeden ekip çalışmasıyla bu sorunun üstesinden kolaylıkla gelir.

Donald Trump’ın  iş hayatında enerjisini yükselten  rengi mavi ve tonları, uğurlu sayısı da 2’dir.

Tarkan:

Liderlik vasıflarını fazlasıyla barındırıyor. Eleştiriye karşı pek fazla hoşgörüsü yok.  Zeki, pratik zekalı, biraz inatçı ve biraz da sabit fikirli. Uğurlu sayısı 1. enerjisini yükselten renkler is mavi ve sarıdır.

2017 Özel hayatı açısından önemli bir yıl olacaktır. Bu yıl ile birlikte yeni bir döngüye adım atacak. İş ve sosyal hayatında değişimler olacak. Dış görünümündeki değişimler ve yenilenmeler olacak. Özellikle Mayıs ayı başlangıçlar yapacağı bir dönem olacak. Kendini daha duygusal bir dönem içinde bulacak.

Halit Ergenç:

Disiplinli, çalışkan, özgüven sahibi ve iyi bir gözlemci. Ayrıca sınırları olan, takıntılı ve biraz da inatçı bir kişiliği var. Uğurlu sayısı 3. Enerjisini yükselten renk turuncu.

2017 yılında ev ve aile ilişkileri önemli olacak. Taşınma ya da yaşadığı evde dekorasyon değişikliği gibi bir yenilenme gerçekleşecek. Eşi ile olan aşkında yeniden bir alevlenme olacak. özellikle Mart  ayı iş açısından önemli olacak.

Ajda Pekkan:

Ani öfke patlamaları yaşayabilir ama bu öfke patlamaları aynı hızla kaybolur. Disiplinli, yenilikçi, mükemmeliyetçi, anaç ruhlu ve besleyici bir kişiliği var. Kendini işine adar ve yalnız çalışmaktan hoşlanır.  Sezgileri güçlüdür. Uğurlu sayısı 2. Enerjisini yükselten renk ise mavidir.

2017 yılında önemli değişimler yaşayacak. Özellikle haziran ayında aşk hayatında sürpriz gelişmeler yaşayabilir.

Sibel Can:

Dışa dönük, canlı, hayat dolu birisi. Sorumluluk sahibi, İnatçı, sabit fikirli ve lider bir kişiliğim var. Sınırsızlıktan son derece rahatsız olur ve belirsizliği sevmez. Uğurlu sayısı 8, Enerjisini yükselten renk gri ve tonlarıdır.

2017 özellikle iş ve kariyer açısından önemli bir yıl olacak. Fazlası ile yoğun bir döneme giriyor. özellikle Şubat ayı ile birlikte bu yoğunluğu fazlasıyla hissedecek. Egosal isteklerinin gerçekleşeceği bir yıl geçirecek. Gözleri ile ilgili ufak çaplı bir rahatsızlık yaşayabilir.

Nilgün Belgün:

Enerjik, çocuk ruhlu, organizasyon ve planlama yeteneği güçlü, arı gibi çalışkan bir kişiliğe sahiptir.   Yeni teklifler ve bol iş seyahatları görünüyor. Uğurlu sayıları 3 ve 9, enerjisini yükselten ren turuncu ve tonlarıdır.

2017 Nilgün Hanım için iş ve kariyer açısından son derece başarılı bir yıl olacak. Sürpriz bir aşk da kapısını çalabilir.

Ferzan Özpetek :

Bir asker kadar disiplinli, koruyucu ve besleyici. İyi bir dost. Yaptığı işin en ince ayrıntısına kadar mükemmel olmasını isterEstetiğe son derece önem verir. Uğurlu sayısı 2, enerjisini yükselten renk ise mavidir.

S2017 yılı Ferzan Bey için sürprizlerle dolu bir yıl olacak. Beklenmedik birçok olayla karşılaşabilir.  Başarı ile sonuçlanacak yeni projelere imza atacak.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13