UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"VEZİR PARMAĞI" FİLMİNİN ÖZEL GÖSTERİMİ YAPILDI!..

Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği ve baş rolünü oynadığı ''Vezir Parmağı'' filminin galası İstanbul'da yapıldı.

"VEZİR PARMAĞI" FİLMİNİN ÖZEL GÖSTERİMİ YAPILDI!..

Filmde "Hamdullah" karakterini de canlandıran Kırmızıgül, gösterim öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, filmin çok kalabalık bir kadrosu olduğunu belirterek, "Gördüğünüz gibi buraya sığmıyoruz biz. Umarım izleyici de sinemaya sığmaz inşallah. Ben bu filmde emeği geçen bütün oyuncu arkadaşlarıma ve ekibime çok teşekkür ediyorum. Vezir Parmağı yarından itibaren artık izleyicinin karşısına çıkacak. Ben çok heyecanlıyım. Bu akşam ilk kez hepimiz birlikte izleyeceğiz." dedi.

Oyuncu Ece Uslu ise çok heyecanlı olduğunu söyleyerek, "Bugün hep birlikte izleyeceğiz. Biz de ne çıktığını ilk defa göreceğiz. O yüzden çok heyecanlıyız. Çok güzel bir film olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ali Sürmeli, Selim Bayraktar, Peker Açıkalın, Orçun Kaptan, Levent Sülün, Rana Cabbar, Metin Yıldız, Talat Bulut, Altan Erkekli, Cihat Tamer, Nuri Alço, Muhammed Cangören, Erol Demiröz, Necmi Yapıcı, Hayrettin Karaoğuz, Derya Şensoy, Meral Çetinkaya, Aydan Burhan, Güner Özkul, Fatoş Seymen, Suna Selen ve Defne Yalnız yer aldı. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13