UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURCU BİRİCİK KENDİNİ NEDEN YETERİNCE OLGUN HİSSETMİYOR?..

‘Elele Kadın Ödülleri’ gecesinde Burcu Biricik ve eşi görüntülendi..

BURCU BİRİCİK KENDİNİ NEDEN YETERİNCE OLGUN HİSSETMİYOR?..

Dizi ile ilgili her şeyin yolunda gittiğini, devam etmek istediklerini ve çok keyifli bir şekilde devam ettiklerini belirten güzel oyuncu Burcu Biricik, ödül törenindeki güzelliğiyle göz dolduruyordu.

Ödül gecesi ile ilgili olarak; “Heyecanlıyım.. Ödül alsam da, almasam da burada olmak güzel, gurur verici. Sonuçta hayatı güzelleştiren kadınlar gibi bir teması var…Umarım güzelleştiririz!.”

Eşiyle ilgili düşüncelerini istediğimizde “ Eşim diye söylemiyorum… Ben onu oyunculuk kariyerine başlamadan önce tanıdım… Oyuncu olmadan öncede çok mükemmel bir kadındı… Ekran önünde ve arkasında fark etmiyor mükemmel bir kadın…” dedi.

Dizi ile ilgili devam etmek istediklerini ve çok keyifli bir şekilde devam ettiklerini belirten güzel oyuncu Burcu Biricik, ödül törenindeki güzelliğiyle göz dolduruyordu.

“OLGUNLAŞALIM ÖYLE ÇOCUK YETİŞTİRELİM”

Eşi ile birlikte bir bebek düşünüp düşünmedikleri sorulduğunda, ünlü oyuncu, “Daha vaktimiz var.  İş güç yoğun diye değil fakat önce biz olgunlaşalım ondan sonra çocuk yetiştirelim.. Böylesi daha sağlıklı olur..” açıklamasını yaptı..

 

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..  


HABERE YORUM YAPMAK İSTEYENLER INSTAGRAM HESABIMIZDAKİ AYNI BAŞLIKLI HABERİN ALTINA YORUMLARINI EKLEYEBİLİRLER

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13