UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARARINI VERDİ! ŞAHAN GÖKBAKAR O SAHNEYİ FİLMDEN ÇIKARACAK MI?

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi "Recep İvedik 5"in fragmanında tepkilere yol açan Azeri sahnesiyle ilgili Gökbakar kararını verdi. Tartışmalara yol açan sahne filmden çıkarılacak.

KARARINI VERDİ! ŞAHAN GÖKBAKAR O SAHNEYİ FİLMDEN ÇIKARACAK MI?

Şahan Gökbakar, filmdeki o sahneyle ilgili kimseyi kırmak istemediğini söyleyerek o bölümü filmden kaldırılacağını açıkladı.

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yayınladığı video mesajında şu sözleri kaydetti.

"SEVE SEVE BU BÖLÜMDEN BU SAHNEYİ ÇIKARIYORUM!"

Herkese merhabalar. Recep İvedik 5'in fragramanını yayınladık 2 gün evvel ve çok büyük bir ilgiyle bizi karşıladınız 10 milyon aşkın bir izlenmeyle şu anda bizi onurlandırdınız çok teşekkür ederiz.

2. konuysa fragmandan bir sahneyle ilgili çirkin bir polemik başladı. Ben filmlerimi gülmek ve güldürmek için yapıyorum her zaman da böyle yaptım. Dolayısıyla bir tek Azerbaycan Türkü kardeşimin bil hoşnutsuzluğu benim gönlümü yaralar, benim de hoşuma gitmez. Seve seve bu bölümden bu sahneyi çıkartıyorum. Böylece kardeşliğimin, dostluğumun bir kanıtı olsun bu size, art niyetle filmin üzerine gitmeye çalışan insanların da oyunu bozulmuş olsun. Hepinizi seviyorum, hakkınızı helal edin. Tüm Türk milletini saygıyla selamlıyorum"


ŞAHAN GÖKBAKAR'IN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13