UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞAŞIRTAN OLAY!.. EŞİYLE BİRLİKTE OLAMIYOR!..

29 yaşındaki Johanna Watkins bağışıklık sistemini etkileyen ve ender görünen 'Mast Hücresi Aktivasyon Sendromu' (MHAS) hastalığı ile savaşıyor.

ŞAŞIRTAN OLAY!.. EŞİYLE BİRLİKTE OLAMIYOR!..

Watkins hastalığı yüzünden birçok şeye alerjik reaksiyon gösteriyor. Hatta eşi Scott 'un kokusuna bile reaksiyon gösteriyor. Evli çift aynı odada kaldığı zaman Watkins öksürük krizine giriyor.

Genç kadın hastalığından dolayı hava sızdırmayan pencereler sahip tavan arasındanki bir odada eşinden ayrı kalıyor. Hastalığı yüzünden kendisini her şeyden korumak zorunda olan Watkins'in herhangi bir tehditle karşılaştığı zaman hücreleri mutasyona uğrayarak sağlıklı hücrelerine saldırıyor.

2013 yılında evlenen çift bekar olduğu zamanlarda bir araya gelince kadının cildi kaşınmaya başlayark migren ve bağırsak sendromu ile mücadele ediyormuş.

Johanna, MHAS hastalığı yüzünden 15 farklı yiyecek ile beslenebiliyor. Bu besinlerle hazırlanan yemekler ise sadece organik pırasa, havuçlu bir et yahnisi veya kuzu etiyle yapılan salatalıklı bir yemek.

Genç kadının kaldığı odaya girmeden önce baharatlı bir yemek yememeye özen gösteriyor ve özel bir sabunla yıkanmış çamaşırları giyiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13