UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN ‘RECEP İVEDİK 5’ TEPKİLERİNE YANIT!

Şahan Gökbakar, filminin boks sahnesine tepki gösteren Prof. Dr. Aygün Attar’a yanıt vermekte gecikmedi!

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN ‘RECEP İVEDİK 5’ TEPKİLERİNE YANIT!

Ünlü sanatçı Şahan Gökbakar'ın oynadığı Recep İvedik filminin 5. serisinin fragmanı dün akşam yayınlandı.

17 Şubat’ta hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan filme ilk tepki ise Giresun Üniversitesi'nin Azeri kökenli akademisyeni Prof. Dr. Aygün Attar’dan geldi.

Recep İvedik - 5 adlı komedi filminin fragmanının internete yüklendiğini belirten Attar, “Fragmanda Türkiye-Azerbaycan ilişkileri adına çok talihsiz sahnelere yer verilmektedir. Şöyle ki boks yarışmasında Azerbaycan’ı temsil eden sporcu ile rakibi Türkiye milli takımını temsil eden kişi karşılaşıyor, Azerbaycan bayrağını göğsünde taşıyan kişi 'men seninle ceng elemeye gelmişem' diyerek yakasında ay yıldızlı şanlı bayrağımız olan Türk sporcuya nefret dolu bir bakış atarak saldırıyor ve Türk sporcu da (Recep İvedik) bunun üzerine 'ben de senin ağzını burnunu kırmaya gelmişem' diyerek tam Azerbaycan bayrağının üstüne öyle bir yumruk atıyor ki Azerbaycan Türkü iki metre öteye uçarak yere seriliyor. Kimse kalkıp filmdeki bu sahnenin basit bir komedi olduğunu ve insanları güldürmek için yapıldığını anlatamaz” şeklinde açıklama yaptı.

Bunun üzerine Gökbakar'dan yanıt geldi.

"BAŞKA YERE ÇEKMEYE ÇALIŞANLAR OLMASIN!"

Ünlü komedyen, sosyal medya sayfasında filmdeki boks sahnesini paylaşarak, "biz üzmek için değil güldürmek için varız... Biz de gardaş ülkemize yanlış olmaz. RECEP İVEDİK. Fragmanda aksiyonu sebebiyle sadece son bölümünü paylaştığımız boks sahnesini başka yönlere çekmeye çalışanlar olmasın diye filmdeki halini paylaşıyoruz. Azerbaycan'daki sevenlerimize kavuşmaya can atıyorum... Hepinizi seviyorum..." ifadelerini kullandı.

 

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13