UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

REINA’NIN GÜVENLİK ŞİRKETİNDEN BASIN AÇIKLAMASI!

Reina’nın güvenlik şirketinden gelen işte o basın açıklaması!

REINA’NIN  GÜVENLİK ŞİRKETİNDEN BASIN AÇIKLAMASI!

 BASIN AÇIKLAMASI!

STAR Gazatesi’nin 10.01.2017 tarihli bugün yayınlanan baskısında “REİNA’DA FETÖ PARMAĞI” başlıklı manşetten girilen haberde ve devamında bazı gazetelerin internet sitelerindc! gerek şirketimız DELTAViP GÜVENLİK VE KORUMA HiZMETLERi LTD. ŞTi. gerekse de şirketimiz yönetim kurulu başkanı ORHAN ÖZCAN hakkında asılsız ve kaynağı belli olmayan bir takım idclialarda bulunulduğunu üzülerek öğrenmiş buIunmaktayız.

Söz konusu haberin içeriğinde; şirketimizin 2012 yılında hain terör örgütü FETÖ/PDY tarafından yapılan bir operasyon sonucunda REiNA isimli eğlence merkezinin güvenlik işlerini aldığı, şirketimiz hakkında terör örgütü FETÖ kapsamında inceleme başlatıldığı, yönetim kurulu başkanımız Sayın ORHAN ÖZCAN’ın FETÖ’nün önemli finans kaynaklarından bir olduğu, FETÖ destekçisi bir takım şirketlere maddi destek sağladığı ve hatta adı geçen hain örgüt tarafından alçakça kurgulanan kaset komplolarındaıa haberdar olduğu şeklinde son derece çirkin, asılsız, kabulü mümkün  olmayan ifadeler kullanılmıştır.

Öncelikle belirtmek isteriz ki; 01.01.2017 taırihinde gerçekleşen hain saldırı hepimizi derinden etkilemekle  birlikte  halen yaralarımızı sarmak  için mücadele etmekteyiz.

Şirketimiz; iddia edilenin aksine 2010 yılından bu yana adı geçen eğlence merkezinin güvenlik işlerini yasaların kendisine yüklediği yükümlülükleri eltsiksiz şekilde yerine getirerek yürütmektedir. Gerek bugün gerekse de bugünden önce şirketimiz ve/veya şirketimiz yönetim kurulu başkanı ale yhinde alçak terör örgütü FETÖ kapsamında herhangi bir soruşturma veya kovuşturma buIunmamaktadır. Terör örgütüne ve destekçilerine finansal kaynak sağlamak iddiaları  karşısında  tüm mali kayıtlarımızın talep edilmesi halinde eksiksiz c›larak teslim edilebileceğini ve bu konuda  bu  vahim olay üzerindeki sis perdesinin kaldırılması adına üzerimize düşeni en  kısa  sürede  yerine getireceğimizi  açıkça beyan ederiz.

Soruşturmanın hassasiyeti çerçevesinde ayrıştırıcı ve bozguncu yönlendirmelere prim verilmemesi adına şirketimiz adına açıklama yapmaktan bu zamana kadar kaçınmakla birlikte, haber içeriğinde resmi makamlar tarafından dahi ifade ve/veya ifşa edilmemiş bazı tespitlerde bulunulması ve bunun gerçek bir olguymuş gibi bir yönlendirme ile kamuoyuna lanse edlilmesi oldukça üziicü ve düşündürücüdür. Bu minvalde, şirketimiz aleyhine haber değeri dahi taşımayan ve argümanların kullanılması dolayısıyla yaşadığımız mağduriyetin giderilmesi bakımından, bir terör örgütü ile ilişkilendirilerek alenen terörist yaftası yapıştırmanın ne maksatla kimlere ne fayda sağlayacağım arılayamamakla birlikte tarafımıza yapılan bu çirkin yakıştırma karşısında sonuna kadar mücadele edec‹!gımizi, bu kapsamda tüm hukuki talep ve dava haklarımız saklı kalmak kaydıyla işlem başlatılacağını özellikle belirtmek  isteriz.


Adli makamlarca yürütülen soruşturmanın gizliliğini ihlal etmemek  adına  kamuoyunda  daha fazla bilgi kirliliği olmamasına mahal vermemek için başkaca herhangi bir  açıklama  yapmayarak  ne şirketimizin ne de yönetim kurulu başkanımız Sayın ORHAN ÖZCAN’ın adı geçen hain terör örgütü ile herhangi bir ilişkisi bulunmadığını, tabiri caizse “ABDESTİMİZDEN ŞÜPHEMiZİN OLMADIĞINI" açık yüreklilikle ve tüm samimiyetimizle  kamuoyunun  bilgisine sunarız.

Saygılar ımızla,

DELTAVİP  GÜVENLİK  VE  KORUMA  HİZMETLERİ  LİMİTED  ŞİRKETİ

 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERreina  güvenlik  fetö  açıklama