UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EVLİLİĞİ 6 YIL ÖNCE BİTTİ, AMA TARTIŞMA BİTMEDİ!..

Kendi ismini taşıyan tekstil markasıyla ünlenen Malatyalı işadamı Sabri Özel’in ilk eşi Emel Boyar’la evliliği 6 yıl önce sona erdi, ama tartışma bitmedi

EVLİLİĞİ 6 YIL ÖNCE BİTTİ, AMA TARTIŞMA BİTMEDİ!..

Boyar eşinin üçüncü bir kadınla ilişkisi olduğunu belirtti. 2011’de boşanma davası açarak işadamından 5 milyon TL tazminat istedi. Evliliklerinin artık süremeyeceğini belirten Sabri Özel ise eşiyle anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin tek çocuklarının velayeti anneye verilirken Sabri Özel, Emel Boyar’a aylık 10 bin TL de nafaka ödemeyi kabul etti.

PROTOKOL KAVGASI

Protokole göre Sabri Özel, bir çocuğunun annesi Emel Boyar’a Büyükçekmece Alkent’te bir villa devretti. 5 yıl içinde lüks bir araç satın alma sözü veren Sabri Özel’in eşine 1 milyon TL maddi tazminatı 2014- 2016 yılları arasında 24 ay taksitle ödeyeceği protokolle imza altına alındı.

İşadamının verdiği sözleri tutmadığını söyleyen Emel Boyar ise, 1 milyon TL tazminatı ödemediği ve lüks aracı satın almadığı gerekçesiyle Sabri Özel’i icraya verdi. İstanbul İcra Müdürlüğü’nde haciz işlemleri başlatan Boyar, işadamının gayrimenkullerinin haczini istedi.

Sabri Özel icraya itiraz etti ve boşanma kararında karşı tarafa tazminat ödemesi ya da araç bedeli ödemesine ilişkin bir karar olmadığını söyledi. İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi’ne icra takibinin iptali davası açan Özel, boşanma kararında mahkemenin sadece çocuk ve nafaka ile ilgili hüküm kurduğunu, boşanma protokolünün ise sadece tasdikine karar verdiğini belirtti. (HABER TÜRK)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSABRİ ÖZEL