UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİDEM ŞAHİN VE İREM DERİCİ ARASINDAKİ BUZLAR ÇÖZÜLÜYOR MU?..

Selami Şahin ve Didem Şahin'in oğlu Lider Şahin ile şarkıcı İrem Derici arasında bir aşk olduğu duyulduktan sonra, anne Şahin "Sorularınızın cevabı bende değil. Hiçbir konuda beni arayıp da soru sormayın. Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün der, geçerim...'' demişti…

DİDEM ŞAHİN VE İREM DERİCİ ARASINDAKİ BUZLAR ÇÖZÜLÜYOR MU?..

Bu cevap akıllara 'İrem Derici gelin olarak isteniyor mu?' sorusunu akıllara getirmişti.

Didem Şahin ve Selami Şahin ile kızları olan İrem Şahin bu özel organizasyonda kameralar karşısındaydı. İrem derici hakkında ortaya atılan ‘istenmeyen gelin’ ve Didem Şahin ile aralarında küslük olduğu iddialarına yanıt veren Didem Şahin konuyla ilgili, ‘Biz küs değildik, biraz basının abartması yüzünden oldu. Bir ödül törenine katılamamıştım fakat bu durum İrem Hanım'ın orada olmasıyla ilgili değildi. Bildiğiniz gibi Selami Şahin bir rahatsızlık geçirmişti. Zor bir dönemdi benim için. Bu yüzden ödül törenine katılamamıştım. Bu akşamda sanırım İrem Hanım burada olacaklar. Hastanede de bizi ziyaret etmişti zaten. Bir sorun yok. Oğlumla bir ilişkisi olması konusunda bir sorunda yok. İrem Hanım evlenip ayrılmış olabilir. Selami Bey’de benden önce evlenip ayrılmıştı. Bu olabilecek bir şey. Eğer oğlum ve İrem evlenirse mutlu olsunlar derim. Karşı çıkmam gibi bir durum söz konusu değil açıklamasını yaptı.

Konser öncesi İrem Derici'de kameralara takıldı. Zor bir dönemden geçtiğimizi dün kötü bir saldırı yaşadığımızı ve sadece konser hakkında konuşmak istediğini belirten İrem Derici, "Böyle bir ortamda Türkiye'de zor bir gün geçirmişken ve böyle bir organizasyonun içindeyken bu konulara girmeyelim arkadaşlar..." dedi. Konuşması sırasında yanından geçen Didem Şahin'in İrem Derici'yi gördüğüne selam verirken 'İrem Hanım' şeklinde hitap etmesi ne kadar resmi olduklarını gösteriyordu. 'Didem Şahin size, İrem Hanım şeklinde hitap etti, bu kadar resmi misiniz?' sorusunu duyduğunda bir süre afallayan ve cevap veremeyen İrem Derici sonrasında kendini toparladı ve ' Bu kadar kameranın karşısında tabii bir resmiyet ve saygı çerçevesi içinde konuşmak zorundayız. Bu konular hakkında konuşmayalım arkadaşlar." dedi..

Gelecek günlerde Didem Şahin ve İrem Derici arasındaki resmiyet yerini samimiyete bırakır mı hep birlikte göreceğiz..


GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13