UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİRCE AKALAY'DAN RADİKAL KARAR!

Birce Akalay ayrılık kararı sonrası soluğu dövmecisinde aldı

BİRCE AKALAY'DAN RADİKAL KARAR!

Aşkları dizi setinde başlayan ve kısa süreli birlikteliğin ardından üç yıl önce Ağustos ayında nikah masasına oturan Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu evliliğini sonlandırmaya karar verdi.

Ünlü çiftin boşanma nedeninin ardında yatan nedenin ise ihanet olduğu iddia edildi. Fakat bunun üzerine Levendoğlu cephesinden, "ihanet yok!" şeklinde açıklama geldi. Boşanma kararı verdikten sonra Akalay'ın instagramda eşiyle birlikte fotoğraflarını kaldırması ise tüm bu yaşananları doğruladı!

AYRILIĞIN NEDENİ İŞ YOĞUNLUĞU MU?

Hemen ardından bir iddia daha geldi. O da boşanma nedeninin arkasında yatan nedenin iş yoğunluğu olduğu söylendi. Fakat çiftin geçtiğimiz nisan haziran ayında da evliliklerinde kriz olduğu ve boşanacakları magazin kulislerinde konuşuluyordu. Çıtırdamaların ardı arkası kesilmedi ve geçtiğimiz gün tüm söylentiler doğrulanarak Levendoğlu - Akalay boşanma kararı aldığını doğruladı.

YENİ DÖVME!

Hemen ardından güzel oyuncu Akalay soluğu dövmecisinde aldı ve yeni hayata başladığının ilk sinyalini verdi. Yeni dövme yaptıran Akalay bunu sosyal medyada takipçileriyle paylaşarak altına "rocks. supergirls just fly" notunu düştü. Öte yandan oyuncu instagram sayfasını da yorumlara kapattı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBİRCE AKALAY  SARP LEVENDOĞLU