UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PLAYSTATION'IN TÜRKİYE'DE NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAĞI BELLİ OLDU!.

PlayStation VR nihayet Türkiye genelinde önümüzdeki günlerde satışa çıkacak..

PLAYSTATION'IN TÜRKİYE'DE NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAĞI BELLİ OLDU!.

Bağımlıları arasında oldukça merak edilen ve oyun deneyimini yeni bir boyuta taşıyacak olan PlayStation VR bazı sanal marketlerde yüksek bir fiyatla satışa şimdiden sunuldu..

Fakat 24 Ocak'tan itibaren Sony, resmi kanalları üzerinden PlayStation VR'ın satışına başlayıp en fazla 1699 TL olarak satılacak! PlayStation VR'ın fiyatı ile PlayStation Pro'nun fiyatı aynı… İki cihazı birden almak için 3700 TL kadar bir ödeme yapmanız gerekecek.

PlayStation Ürün Müdürü Mustafa Yiğit, PlayStation VR'ın özelliklerine dair yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"VR’ın yaygınlaşmasında PSVR’ın çok büyük payı olacağı görüşüne katılıyorum zira şu an dünyada 40 milyon adet PlayStation 4 var hanelerde ve bu kullanıcıların bir kamera ve PSVR’ı satın almaları yeterli olacak. PSVR ayrıca sosyal bir cihaz çünkü üzerindeki işlem ünitesi sayesinde görüntüyü bir taraftan da televizyona vererek diğer insanların da eğlenceye ortak olmasını sağlıyor. Bu Social Screen özelliğine çoklu Dual-Shock 4 desteğini de eklersek PSVR bu deneyimi tek kişilik bir bir eğlence olmaktan çıkartıyor. Biz elbette oyuncuların tamamının VR tarafına geçeceğini düşünmüyoruz ama büyük bir kısmının da VR tarafını deneyimleyeceğine eminiz çünkü sadece oyun tarafı değil, oyun dışı içerik ile de biz bunu destekleyeceğiz. Belki yeni kullanıcılar için giriş paketi, kamera ve PSVR’ın alınma gerekliliği eğlenceye giriş paketi fiyatını biraz yükseltiyor ancak yine de rakiplerimize göre çok çok düşük kalıyor."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERPlayStation VR