UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KOCASINI KISKANIP BAŞKASINI ÖLDÜREN KADIN KENDİNİ NASIL SAVUNDU?

Bursa’da, tartıştığı eşi Vural T’ye işlettiği büfesinde pompalı tüfekle ateş eden ve yanlışlıkla buradan alışveriş yapmakta olan Haktan Çete’nin ölümüne neden olduğu iddiasıyla Yaprak T hakkında, ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

KOCASINI KISKANIP BAŞKASINI ÖLDÜREN KADIN KENDİNİ NASIL SAVUNDU?

Bursa’da, tartıştığı eşi Vural T’ye işlettiği büfesinde pompalı tüfekle ateş eden ve yanlışlıkla buradan alışveriş yapmakta olan Haktan Çete’nin ölümüne neden olduğu iddiasıyla Yaprak T hakkında, ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.  Yaprak T.'nin eşini suçlaması dikkat çekti.

Geçtiğimiz ağustos ayı yaşanan olay şu şekilde gerçekleşti; Yaprak T., kıskançlık yüzünden eşi Vural T. ile önce evlerinde, daha sonra da çalıştırdığı büfede tartıştı..Sinirlenen Yaprak T. eşine ait pompalı tüfeği alarak büfede eşine ateş etti. Vural T.’nin yaralanmadığı olayda, o sırada alışveriş yapan Haktan Çete, saçmaların vücuduna isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan kişi, yaşamını yitirdi.

Olay sonrası gözaltına alınan Yaprak T., görgü tanıklarının verdiği ifadelerin aksine, silahı kendisinin değil, pompalıyı elinden almak isteyen eşinin ateşlediğini iddia etti. Mahkemeye çıkartılan Yaprak T. tutuklandı.

Yaprak T.‘ye adam öldürme suçundan dava açıldı. Ömür boyu hapis cezası istenen kadın Bursa 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13