UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"MARKSİST-LENİNİST NEDİR BİLMİYORUM, BEN MİLLİYETÇİYİM"

Seven'in elektrik kesintisi ile ilgili attığı tweetin ardından trollerle girdiği diyaloglar sosyal medyayı sallamıştı.

"MARKSİST-LENİNİST NEDİR BİLMİYORUM, BEN MİLLİYETÇİYİM"

Şehmus Seven İkitelli OSB’de yedek parça ticareti yapmakta ve son günlerde sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden... Elektrik kesintisi yüzünden atığı tweet ve twitter'daki trollerle diyalogları sosyal medyayı sallamıştı.

Şehmus Seven, problemi gündeme getirebilmek amacıyla Twitter hesabında Enerji Bakanı Berat Albayrak’a bir tweet attı. Seven, “Sayın Bakanım İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde 5 gündür elektrik verilmiyor zararımız çok büyük yardımcı olur musunuz” açıklamasını yaptı.

Sonrasında troll hesaplar Seven’e mesaj atmaya başladı. Bazıları Seven’i İsrail ajanı olmakla bile suçladı..

Seven: “Ben öyle Twitter’a giren biri de değilim. Bu olaydan önce tek bir takipçim vardı. Kimse takip etmez ki beni. Şimdi artmış. Ben o gün basit bir sorunu dile getirdim. 5 gün üst üste elektrik yoktu ve birkaç gün daha gelmeseydi buradaki tüm esnaf çok ciddi zarar görürdü. Sayın Bakan’a yönelik yazdığım o mesajdan sonra kimi, İsrail ajanı olduğumu söyledi, kimi Marksist-Leninist olduğumu söyledi! Oysa Marksis-Leninist nedir onu da bilmiyorum. Biri bu Esad’ın ajanı diyor, biri İsrail ajanı mısın diyor. Anlamıyorum ki!. Sadece elektrik istedim ben. Milliyetçi bir insanım. Yedi tane sigortalı çalışanım var. Vergimi, sigortamı günü gününe ödeyen biriyim.” diyerek durumunu dile getirdi…

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşehmus seven