UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GENÇ KADINDAN BİSİKLETİNİ ÇALMAYA ÇALIŞAN HIRSIZA SİTEM!..

Antalya'da 21 yaşındaki Büşra Ağırbaş bankada işlem yaparken kapının önündeki bisikletini çalmaya çalışan hırsızı yakaladı.

GENÇ KADINDAN BİSİKLETİNİ ÇALMAYA ÇALIŞAN HIRSIZA SİTEM!..

 Antalya’da bir bankanın önünde saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda 21 yaşındaki Büşra Ağırbaş geldiği bankanın önüne bisikletini bırakıp  müşteri temsilcisinin olduğu alana işlem yapmak için geçti. 

Büşra Ağırbaş, bisikletinin bir kişi tarafından çalınmaya çalıştığını gördü. kapıya doğru koşan Ağırbaş, çığlık atıp bağırarak bisikletinin çalındığını söyledi. 21 yaşındaki genç kadının bağırdığını duyan vatandaşlar bisikletle kaçmaya çalışan kişiyi yakaladı. 

Şahıs cadde üzerindeki trafik polislerine teslim edildi. Polis ekipleri, 29 yaşındaki hırsızlık zanlısı Ş.T'ye ters kelepçe taktı ve polis merkezine götürüldü Büşra Ağırbaş bisikletine binerek Yenikapı Polis Merkezi'ne ifade vermeye gitti.

"O BENİM EKMEK TEKNEM"

Ağırbaş, bisikletin ekmek teknesi olduğunu söyleyerek; "Ekmek teknem o ben onunla işe gidip geliyorum. Onun gibi insanlar yüzünden Türkiye iyice yaşanmaz hale geldi. Bağırmasaydım bisikletim gidecekti ve ben işe nasıl gidecektim. Biz de fakiriz ama biz çalmıyoruz. Biz alnımızın teriyle kazanıyoruz" açıklamasını yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBüşra Ağırbaş