UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR’DEN ŞAHAN GÖKBAKAR BOMBASI!

Murat Cemcir yeni filmleri “Çalgı Çengi İkimiz”in çok güzel bir film olduğunu belirterek, “Kargaya yavrusu şahan gözükür ama bizimkisi atmaca!” dedi…

AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR’DEN ŞAHAN GÖKBAKAR BOMBASI!

Murat Cemcir ve Ahmet Kural diğer komedyenlerle de ortak bir proje için yeşil ışık yaktı! Özellikle Şahan Gökbakar ile bu konuda görüştüklerini ve karşılıklı olarak istekli olduklarını belirten ikili, yakında 3 komedyen olarak birlikte bir filmde yer alabileceklerinin müjdesini verdi!

BEŞİ BİR ARADA 

Sadece Şahan Gökbakar değil, Şafak Sezer ve Cem Yılmaz’la da bir araya gelmeyi düşünen Ahmet Kural ve Murat Cemcir “Düşünsenize beşimizi yan yana… Efsane olur… Düşünsenize birlikte “Mavi Boncuk” çektiğimizi…” diyerek bu konuda ne kadar hevesli olduklarını belirtti!

Tüm film ve dizi projelerinde birlikte rol alan ikili bunun bir tercih olduğunu, zorunda oldukları için değil birbirlerini sevdikleri için birlikte çalıştıklarını da sözlerine ilave etti. 

Ayrılmaz ikili bu sözleriyle kariyerlerine gelecekte yalnız başlarına devam edebileceklerinin de sinyalini verdi…

Ahmet Kural’ın “Kimseyi idare etmek zorunda değilim” diyerek partnerine rest çekerken, Murat Cemcir de geri adım atmadı ve ikili kahkahalar eşliğinde sembolik ayrılık kararını aldı!


Bip Magazin

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13