UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR "UÇANKUŞ'A CAN BORCUMUZ VAR SADECE"

"Çalgı Çengi İkimiz” filminin başrol oyuncuları Murat Cemcir ve Ahmet Kural filmin bu geceki galasından önce oldukça keyifli görünüyordu...

AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR "UÇANKUŞ'A CAN BORCUMUZ VAR SADECE"

Filmle ilgili olarak ne düşündükleri sorulduğunda Ahmet Kural, "Çalgı Çengi Bir'de yanlışlıkla mafyaya takılan iki kuzen düğün şarkıcısını canlandırdık.. Çalgı Çengi İkimiz'de ise mafyadan çıkma hikayemizi anlatıyoruz, gayet eğlenceli.. Bütün işlerimizde bizimle birlikte olan ağabeylerimiz kardeşlerimiz filmde var.. Oldukça başarılı bir performans sergilediler.. Çok komik bir film yaptığımıza inanıyoruz. İnşallah güzel bir film olacak diye düşünüyoruz.." dedi..

Murat Cemcir ise filmle ilgili, "Bu filmde mafya düğünlerinin moral ekibiyiz.. Şu ana kadar yaptığımız en hızlı, en komik ve en fazla şarkı olan film. Güzel parçalarımız var. Film birincisini aratmayacak. 'Çalgı Çengi' ve 'Düğün Dernek' karışımı iki filmi de ayrı ayrı seven kesimleri mutlu edecek bir film.. Ama ikisinden de daha komik bir film oldu.." diyerek ekleme yapıyor..

 

'Çalgı Çengi İkimiz' filmini yeni yılda çekilen ilk film olarak seyirciye armağan eden Ahmet Kural ve Murat Cemcir, ülkede yaşanan son olaylar içinde oldukça üzgün olduklarını belirtti.

Sohbet boyunca ikilinin dillerinden düşmeyen  "Uçankuş'a can borcumuz var sadece" cümlesini ise filmi izlediğiniz zaman anlayacaksınız. 6 Aralık'ta tüm komedi filmi düşkünleri filmi hemen izleyip bu merakı giderecek gibi görünüyor!..

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13