UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU MEHMET POLAT NEDEN DAVALIK OLDU?..

Ünlü oyuncu Mehmet Polat, İstanbul Beyoğlu'nda tanıştığı Zeynep Eren'i Şişli'deki evine davet ettikten sonra, ikili arasında tartışma yaşandı..

ÜNLÜ OYUNCU MEHMET POLAT NEDEN DAVALIK OLDU?..

Sabah gazetesinin haberine göre, Polat genç kadını darp etti ve saçından sürükleyerek evden attı. Sonrasında Zeynep Eren karakola gitti ve şikâyetçi oldu. Eren, vücudunda morluklar yüzünden basit şekilde yaralandığına dair rapor aldı. Ünlü oyuncu ise kendisini takip eden genç kadının, evine zorla girmeye çalıştığını söyledi.

Mehmet Polat için "yaralama" ve "hakaret" suçu kapsamında dava açılırken, Zeynep Eren hakkında "kişilerin huzur ve sükûnunu bozma" suçu kapsamında dava açıldı.

Hâkim karşısına çıkan oyuncu ifadesinde, olay gecesi Eren'in evine izinsiz şekilde geldiğini ve buna sinirlendiği için aralarında tartışma çıktığını anlattı. Söyledi. Polat, genç kadının zorla eve girmeye çalışmasının ardından engellemek için müdahale ettiğini, darp etmediğini belirtti.

Polat, "Bu davada tacize maruz kalan taraf benim" diyerek kendisini savundu. Dava, Zeynep Eren'in ifadesine başvurmak için ileri bir tarihe ertelendi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERzeynep eren  mehmet polat