UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM:39 MASUM İNSAN HAYATINI KAYBETTİ!..

Başbakan Binali Yıldırım, Reina saldırısında yaralananları hastanede ziyaret etti. Başbakan hastane çıkışı konuşuyor.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM:39 MASUM İNSAN HAYATINI KAYBETTİ!..

Dün akşam bir eğlence merkezinde savunmasız sivil insanlara karşı alçakça bir eylem gerçekleştirildi. Bu olayda Türk ve yabancı uyruklu olmak üzere 39 masum insan hayatını kaybetti, 60'un üzerinde yaralı var. Yaralılardan durumu kritik olanlar var. Hastanelerimiz ve doktorlarımız büyük çaba gösteriyorlar.

 

Terörün amacı birliğimizi beraberliğimizi zedelemek. Türkiye bir süreden beri bölgede hem bölücü terör örgütüne karşı, hem FETÖ ve DAEŞ'e karşı amansız bir mücadele veriyor. Bunun bir karşılığı olacağını biliyoruz ama teröre asla boyun eğmeyeceğiz. bugün burada olan terör dünyanın başka bir ülkesinde de olabilir. Bunun garantisi yok, hiç bir ülke güvende değil.

 

NOEL BABA İDDİALARI YALAN

 

Bazı yerlerde kulağıma geliyor, terörist noel baba kılığında diye. Noel Baba kılığına girdiği falan yok. Bildiğiniz terörist. Silahını çekip korumaları şehit ediyor, içeri girip rastgele ateş ederek bu kadar insanımızı öldürüyor. Bunun dışındaki değerlendirmeler gerçeği yansıtmıyor. Sonra da silahını olay yerinde bırakıp kaçıyor. Ama emniyet teşkilatımız konu ile ilgileniliyor.

 

Saldırganın kimliği ile ilgili bilgiler şekillenmeye başladı. Gelişmeler vatandaşa aktarılacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13