UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OKTAY SEVEN'DEN YENİ YIL MODASINA DAİR TÜM MERAK EDİLENLER!..

Astrolojinin Messi’si Şenay Yangel’inde kostümlerini tasarlayan ünlü modacı Oktay Seven 2017’de ön plana çıkacak olan trendleri yorumladı!..

OKTAY SEVEN'DEN YENİ YIL MODASINA DAİR TÜM MERAK EDİLENLER!..

Astrolojinin Messi’si Şenay Yangel’in kostümlerini de tasarlayan ünlü modacı Oktay Seven 2017’de ön plana çıkacak olan trendleri yorumladı!..

2017’de özellikle kırmızı ve mor renklerin oldukça ön planda olacağını söyleyen ünlü modacı, aynı zamanda çiçek desenleri, barok desenler, deri detayları, altın ve gümüş detaylar ve vücudu saran kıyafetlerinde gündemde olacağını vurguladı.

2016 trendlerinin 2017 ile arasnda büyük bir farklılık olup olmayacağı sorulduğunda; “Her geçen yıl 60’lar 70’ler konseptleri daha da ön plana çıkıyor. Örneğin ben tasarımlarımda gül içeren büyük motifler kulanabiliyorum.  2016’da çok hareketli tasarımlar ön plandaydı. 2017’de tasarımlardaki bu hareketin daha da artacağını düşünüyorum

OKTAY SEVEN BUTİĞİNDE NASIL TAVSİYELERDE BULUNUYOR!?

Butiğine gelen hanımlarla, öncelikli olarak konuşup karakterini tanıdığını belirten ünlü modacı, kişinin aile ortamı ve yaşadığı çevreyi belirleyerek tüm bunları birleştirip bir tarz oluşturduğunu söyledi…

MODA DÜNYASININ İNCE ÇİZGİSİ..

Oktay Seven moda dünyasında var olan ince çizginin kişinin kendi vücudunu tanıması olduğunu belirtiyor ve ekliyor; “Son dönemde kadınlar kendi vücutlarını oldukça iyi tanıdıkları için cesur giyinebiliyorlar ve bu yüzden çok farklı tasarımların ortaya çıkıyor. Hanımların giyim konusunda büyük bir rekabet içinde olduklarını söyleyebiliriz.”

AJDA PEKKAN’I ÇOK BEĞENİYOR!..

Ünlü modacıya özellikle kimin giyim tarzını beğendiği sorulduğunda Ajda Pekkan olduğunu söylüyor.

“ Ajda Hanım’ın tarzı her zaman çok güzel. Ona hiçbir zaman kusur bulamıyorum. Ajda Pekkan bir ikon… Ajda yaka denilen bir olay bile var… Ajda Hanım hep salaş giyiniyor… Bol pantolonlar, tüyler, pullar… Bir çok karışık şeyi birleştirip kullanabilen ve taşıyabilen bir hanım. Ajda Hanım’ın tarzı oturduğu için kimse ona yaklaşamıyor. Kimsenin cesaret edemeyeceği tarzları deniyor.”

DETAYLI OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERoktay seven  şenay yangel  moda  trend  ajda pekkan