UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ’TAN AL HABERİ! MUSTAFA TOPALOĞLU’NDAN OLAY AÇIKLAMALAR!

Mustafa Topaloğlu UçanKuş TV’ye döktü içini!

UÇANKUŞ’TAN AL HABERİ! MUSTAFA TOPALOĞLU’NDAN OLAY AÇIKLAMALAR!

Mustafa Topaloğlu’nun 18 yıllık eşi ve 2 çocuğunun annesi Derya Topaloğlu'na şiddet uyguladı mı?

Topaloğlu’nun kendisine yumruk atarak göz kemiğini kırdığını söyleyen Derya Topaloğlu, ardı arkası kesilmeyen iddialarla gündeme bomba gibi düştü.

Topaloğlu hakkında çıkan iddialara şu şekilde açıklamalarda bulundu.

KİMSEYİ DARP ETMEDİK!

“Kimseyi darp etmedik, kimseyi vurmadık. Ben onu takip ettirmedim.” Diyen Topaloğlu  parmağındaki yüzüğü göstererek “bana karşı suçlamalarda bulundu ben de dayanamadım elimin tersiyle salladım. belki yüzüğüm geldi. Öyle bir zarar olacağını tahmin etmedim ki”

“Ben insanım ya. Onuruma dokundu. Tembih etmişim yapma diye. Olay bu. Sabah bir bakıyorum yayıncılık iki tane kadın. Sanki bilmiyorlar Mustafa Topaloğlu kim?”

ELİMİ SALLADIM GÖZÜNE GELDİ!

“Hastane diye duyduğumda ben ondan fazla üzülen bir insanım. Çocuklarımın  annesi ben nasıl döverim.”

2 YIL DİRENDİM!

“Beni eşimden boşandım diyerek tanıştırdı gerçeği öğrenince iş işten geçmişti" şeklinde açıklamada bulunan Derya Topaloğlu’nun iddialarına ünlü türkücü şu yanıtı verdi.

 “3 yıl bu iş olmasın diye direnişim var. Bunun eve gelip tehditleri var. Ailesine tembih ettim, kızınıza sahip olun diye. 2 yıl uğraş verdim olmaması adına. Sonra bu beni bu kadar seviyorsa ben buna bu kadar direniyorum. Beni bu kadar seviyorsa yanımda olsun dedim ve olayları bugünlere getirdi.”

Derya Topaloğlu’nun beni öldürür iddialarına ise, “Ben sevginin peşindeyim. Benim gibi insana bu denir mi?” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARIMLA BEN İLGİLENİYORUM!

“Onlarla da ben ilgileniyorum. Annelerinin biraz agresif olduğunu biliyorlar. Elimizden geldiği kadar idare ettik 18 yıldır. Ben çocuklarıma kaza olduğunu söyledim onlarda biliyorlar”

BİZ GÖNÜL ZENGİNİYİZ!

“Türkiye’nin büyük zenginleri sanmıyorum ki onun kadar para harcamıştır.  Kimin kimde ne kadar hakkı var. Allah’a inanıyorsalar bırakalım o yargıyı oraya. Annesi ufakken bir olay geçirdiğini söyledi. Bana da idare edin dedi.”

SAYGIYI UNUTMAYALIM

Son olarak sözlerine saygıyı unutmayalım diyerek noktalayan türkücü, “Kavga olur büyütmekle kimin eline ne geçer? İnsanlar barış sevgi mutluluk içinde yaşasın. Ama birşeyi unutmayalım saygıyı” dedi.

 

MUSTAFA TOPALOĞLU’NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

  

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13