UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ! İŞTE O İLÇELER!..

Anlık kesintilerden sonra 30 - 31 Aralık'ı kapsayan planlı elektrik kesintileri için duyurular yapıldı, İstanbul yine karanlığa büründü. Bakım ve onarım çalışmalarına kötü hava şartları da eklenince İstanbul'un pek çok ilçesinden gelen elektrik kesintisi haberleri arttı. Peki, İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? Sarıyer, Esenyurt ve Beylikdüzü dışında hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanıyor? İşte, İstanbul'da elektrik kesintisi yaşayan ilçeler!

İSTANBUL’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ! İŞTE O İLÇELER!..

HAMZAÇEBİ KESİNTİNİN NEDENİNİ AÇIKLADI

TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul milletvekili Akif Hamzaçebi de yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili açıklama yaptı. Hamzaçebi, kesintinin elektrik üretiminde kullanılan doğalgazın ısınma amaçlı kullanılması nedeniyle yaşandığını belirtti. Hamzaçebi'nin açıklamaları şöyle:

"İstanbul'da elektrik hala kesik. Nedeni arıza değil,elektrik üretiminde kullanılan doğalgazın, kış  nedeniyle ısınma amaçlı kullanılması. Doğalgazla elektrik üretimi yapan santrallere verilen doğalgaz kış nedeniyle %90 oranında azaltılıp konutlara verilince elektrikler kesildi.

Türkiye 14 yıldır gerekli enerji yatırımlarını yapamadı.Ekonomide %5'lik bir büyüme olsaydı,enerji talebi artacak ve kesintiler çoğalacaktı. Elektrik üretiminde düşüş sanayi üretiminde düşüş demektir. Daha büyük çaptaki elektrik kesintileri  ekonominin küçülmesi pahasına önleniyor."

VATANDAŞLAR SOSYAL MEDYADA MESAJ YAĞDIRDI

Yaşanan kesintiler nedeniyle esnaf ve vatandaşlar büyük sıkıntı yaşıyor. Twitter, facebook gibi sosyal mecralardan çok sayıda mesaj paylaşılıyor. Bazı vatandaşlar kısa süreli kesintiler nedeniyle ev eşyalarının bozulmasından şikayetçi. Esnaf ise çareyi jenaratörde arıyor.


30- 31 Aralık’ta elektrik kesintisi yaşayacak İstanbul ilçeleri ve kesintilerin biteceği tarih...

 

- KARAMANDERE Mh., KARAMAN DERE Sk., MÜJDE ÇIKMAZI Sk., MÜNİR Sk., MÜSLİM ÇIKMAZI Sk., MÜSTESNA Sk., NAKIŞ ÇIKMAZI Sk., KARACAKÖY MERKEZ Mh., AÇELYA ÇIKMAZI Sk., MUSTAFA KEMALPAŞA Cd., FERAH ÇIKMAZI Sk., KARACAKÖY Cd., REHBER ÇIKMAZI Sk., NARİN Sk., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 08:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

 

- KİREÇBURNU Mh., ADA. Sk., PROF.DR AYKUT BARKA Cd., ALPARSLAN Sk., AKGÜL Sk., ÜLKER Sk., DUYGU Sk., MEHMET EFENDİ ÇIKMAZI Sk., SÜMBÜL Sk., AKPINAR Sk., AKDENİZ Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

 

- AYAZAĞA Mh., 208. Sk., 131. Sk., 130. Sk., 128. Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 13:00-16:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

 

- ABDURRAHMAN NAFİZ GÜRMAN Mh., NADİDE Cd., NADİDE ÇIKMAZI Sk., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

 

- TERAZİDERE Mh., GÜRSOY Sk., RÜYA Sk., KARAMAN Sk., GÜNEŞ Cd., FUNDA Sk., FEZA Sk., HAKAN Sk., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

 

- FEVZİ ÇAKMAK Mh., 904. ÇIKMAZ Sk., 2.BÜLBÜL Sk., 2.FABRİKALAR Sk., HALKALI Cd., İZMİR Sk., KANARYA Sk., KONFOR Sk., KUZEY Sk., 6.YILDIZ Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

 

- ORHAN GAZİ Mh., ISISO Cd., 11.YOL Sk., 12.YOL Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 23:30-08:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

 

- ATATÜRK Mh., AKARSU Sk., DAĞHAN Sk., SAVAŞ Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

 

- BEYLİKDÜZÜOSB Mh., 4. Cd., 5. Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 15:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

 

31 Aralık 2016 Cumartesi günü planlı kesinti programı

 

- ORHAN GAZİ Mh., ISISO Cd., 11.YOL Sk., 12.YOL Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 23:30-08:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13