UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOJİ DÜNYASININ MESSI’Sİ DR.ASTROLOG ŞENAY YANGEL YAZDI!..

Doktor Astrolog Şenay Yangel: 2017 Uyanış yılı olacak Evrensel olarak!

ASTROLOJİ DÜNYASININ MESSI’Sİ DR.ASTROLOG ŞENAY YANGEL YAZDI!..

Batı Çin ve Hint Astroloji sistemlerine göre değerlendirme yapılmıştır.

 Astrolojik olarak 1 Güneşin sayısıdır. Güneş bir tanedir ve bu yüzden Mutlak Bir’in sembolü olarak Güneş de kullanılmıştır.

 

2017 1 Numerolojik yılı yeni başlangıçlar ve çok aktivite getirecek enerjileri temsil etmekte. Öncü ruhlar ön planda olacak yeni buluşlar, yeni keşifler, Gök biliminden sağlığa teknolojiden hukuka pek çok alanda dönüşüm ve yenilenmeler ile düzenlemeler söz konusu olacak. 2017 özgünlükler yılı, yeni fikirler Yeni liderler (Komiteler, Vakıflar, Başkanlar, ) Geniş etkiler ile dolu yansımalara neden olacak olaylar fırsatlar gibi başlangıçlar, değişim ve ilerleme yeni fikirlerin geliştirilmesine yardımcı olacak.

 

ÇİN ASTROLOJİSİNE GÖRE Yin Ateş Horozu yılı 28 Ocak 2017 de başlayacak ve 15 Şubat 2018 de sona erecek.

 

Çin astrolojisinde Güneş Yang’tır. Ay ise Yin’dir. Çin astrolojisinde her yıl bir burcu kapsar ve 5 element le ilişkilidir. Horoz yılı bu yıl ateş elementi tarafından yönetiliyor ve 2017 Yin yılıdır.  Çin Ateş Horozu yılı finansal konuları bu alanda gerçekleşecek önemli ve köklü değişimleri beraberinde getirecek Dünya ya ve ülkemize. Dünya genelinde pek çok ülkede mali zorluklar ile dolu bir yıl olacak 2017.  Dünya genelinde birçok hükümet te iktidarda değişiklikler toplumsal istikrarsızlıklar adalet arayışları kitleleri ilgilendiren ayaklanmalar, Özellikle 11 Ocak 13 Mart tarihleri arasında etkili olabilir.

 

 ABD ile Rusya arasındaki küçük bir siber savaş söz konusu olabilir.

 

11-15 Ocak ve 2-15 Şubat tarihleri toplumsal kaosu ekonomik anlamda yaşanacak gerilimleri ve şiddetli trajedik olayları tetikleyebilir.

 

13-28 Mart döneminde pek çok ülkede süregelen düzenin restorasyonuna bu yönde atılan uluslararası adımların önem kazandığı enerjiler söz konusu.

 

28 Mart-23 Nisan tarihleri arasında barışçıl bir değişim yaşanmasına rağmen çok daha fazla şiddet organize saldırılar suikast ve toplumsal ve cezaevlerinde yaşanan isyanlar dünya gündemine damgasını vurabilir.

 

23 Nisan ve Mayıs başlarında, Depremler ve hava trajedileri yaşanabilir.

 

11 Mayıs 27 Haziran tarihleri arasında mali panik ve uluslararası anlaşmazlıklar.

 

27 Haziran-7 Ağustos tarihleri arasında, finansal güveni arttığı daha istikrarlı enerjiler etkili olacaktır. Ağustos – Eylül aylarında şiddetli enerjiler biraz olsun hafifleyecek, Finansal konular ve işler ama az ama çok daha istikrarlı olacaktır. Evren, yıldızlar ve galaksimizin pek çok gizemi açığa çıkartılacaktır.

 

25 Eylül7 Kasım 2017 tarihleri arasında, İnternetin uluslararası çapta saldırıya uğraması ile karşı karşıya kalabiliriz. Özellikle bu tarihlerde ABD ile Rusya arasındaki küçük bir siber savaş söz konusu olabilir.

 

7 Kasım – 25 Kasım başarısız müzakereler; Mali destek arayışları ve bazı ülkelerin iflas tehlikesi ile karşı karşıya kalabilecekleri enerjiler söz konusu. Yılsonuna gelindiğinde yine merkezi kontrol ve artan mali güvenlik konuları gündemde yer alabilir. Birçok ülke, özellikle Kova ve Aslan’ın yükselişinde olanlar için zor bir yıl olacak.

 

ABD’de şiddet ve ekonomik aksaklıklar.

 

Kolombiya, Şili ve Ekvator siyasi istikrarsızlıklar.

 

Brezilya pek çok konuda tedbirli ve kontrollü olarak daha iyi bir yılı karşılayacak.

 

İngiltere yavaş yavaş ekonomik dengeleri sağlamayı başarabilir.

 

Fransa ve İtalya panik ve terör saldırıları ile karşı karşıya kalabilirler.

 

Fransızlar, Sınırlarına göçmenlere karşı sınırlamalar getirebilirler.

 

Doğu Avrupa (Yunanistan ve Afrika’nın bölgeleri de dahil olmak üzere) özellikle 2017 yılının başında  kendi içsel çatışmaları ve güvenlik sorunları hükümeti hedef alan olaylar ile mücadele edebilirler aile içi şiddet bu ülkelerde dikkat çekici noktalara çıkabilir.

 

Hindistan muhtemelen Nisan ayında halk kaygısı ve rejim değişikliği ile karşı karşıya kalabilir.

 

Çin büyüme ile ilgili büyük bir azalma yaşayabilir ve ABD’ye finansal açıdan baskı uygulayabilirler.

 

Hindistan ve Çin bu yıl en sıkıntılı ülkelerden olacak. Ekonomik ayaklanma, rejim değişiklikleri gibi…

 

Japonya ve Avustralya bu yıl büyük ölçüde güvende olabilir.

 

ABD, Güney Amerika, Afrika’nın bazı bölümleri ve Rusya üzerinden iletişimin yöneticisi Merkür’ün çizgilerinin güçlü bir kesişimi var. Bu  işaretler bahsettiğim ülkelerde  muhtemelen siber saldırıların olabileceğine işaret etmekte.

 

Haiti ve Arjantin Finlandiya’dan Doğu Avrupa’ya ve Afrika Doğu Avrupa ve Yunanistan da deprem ve doğa olayları  söz konusu olabilir.

 

2017 boyunca coğrafi huzursuzluktan daha politik huzursuzluk etkili olacak gibi görünmekte. Ayrıca, Uçak yolculuklarında beklenmedik olaylar tehlikeler yaşanabilir. Bu yıl başlayacak pek çok teknolojik atılım, ve Tıpta yaklaşık 16 yıl boyunca etkili olacak önemli gelişimler dünyaya ve insanlığı fazlası ile ilgilendirecek.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13