UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞARKICI ALİŞAN 2017 YILINDAN BAKIN NE İSTEDİ?..

‘Her Şey Dahil’ programını birlikte sunduğu eski dostu Çağla Şikel ve iş arkadaşlarıyla birlikte yeni yıl yemeğine çıkan Alişan, özel hayatıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu..

ŞARKICI ALİŞAN 2017 YILINDAN BAKIN NE İSTEDİ?..

“2017’NİN BAŞLARINDAN ÇOK UMUTLUYUM!..”

Çağla Şikel’e Alişan’ın yeni yıldan ne dilediği soruldu. Bu sorunun üzerine Şikel, “ Dünya için barış, huzur ama en çok evlilik diledi!..” dedi. Konu Alişan’ın evliliği olunca sazı eline alan Şikel bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Çağla Şikel’in dilekleri sorulduğunda kendi dilekleriyle Alişan’ınkileri desteklediğini belirtiyor ve ekliyor, “2017’nin başlarından çok umutluyum. Evlenmesi 4 aya kalmaz!..”

BASIN MENSUPLARINA YİNE BÜYÜK JEST!..

Geçen akşam sevgilisi Ömür Gedik’le yemeğe gitmeden önce görüntülediğimiz Ferhat Göçer, tüm basın mensuplarına piyango bileti almıştı.

Aynı jest bu seferde ünlü şarkıcı Alişan’dan geldi. Önce aldığı tam bilete ikramiye çıkarsa oradaki herkesin ihtiyaçlarını karşılayacağını söyledi. Fakat sonrasında herkese mili piyango bileti ısmarlayan ünlü şarkıcı, ‘Ama artık bilet aldım, bana piyango çıkarsa paylaşmam!.” diyerek herkesi güldürdü..


GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERçağla şikel  alişan