UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FERHAT GÖÇER'DEN İSYAN; “ŞŞT, HOOP BATIRACAK MISINIZ BENİ?..”

Ömür Gedik, 8 yıldır birlikte olduğu şarkıcı sevgilisi Ferhat Göçer ile birlikte Arnavutköy’de bir balıkçıya giderken görüntülendi...

FERHAT GÖÇER'DEN İSYAN; “ŞŞT, HOOP BATIRACAK MISINIZ BENİ?..”

TÜM MUHABİRLERE ÇEYREK BİLET ISMARLADI!..

Ünlü şarkıcı son dönemde oldukça yoğun çalıştığını ve stüdyodan çıkamadığını söyledi. 

Sevgilisi Ömür Gedik’in geçen hafta olan doğum gününü yeni kutlayabildiklerini belirten ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, yanına gelen milli piyango biletçisini görünce tüm basın mensuplarına ve sevgilisine milli piyango bileti aldı.

Yaptığı bu jestle oradaki herkesin yüzünü gülümseten Ferhat Göçer, Ömür Gedik’in tek biletle yetinmeyip birde hayvanlar ve çocuklar için bilet çekmesi üzerine “Şşt, hoop batıracak mısınız beni?..” şeklinde bir espri yaptı. Buna Ömür Gedik’ten yanıt ise “Ferhat cimrilik yapmak yok!.. Bir çocuklara, bir hayvanlara bir de bana!..” oldu..

Biletçiye 200 TL verdi fakat Ömür Gedik bununla da yetinmedi. Biletçinin kendine bilet almasını istedi ve Ferhat Göçer bunun üstüne “Mahvolduk!..” dedi..

“YARI YARIYA ORTAK OLACAĞIM!..”

Ferhat Göçer herhangi bir basın mensubuna piyango çıkarsa ortak olacağını söylediğinde Ömür Gedik yine araya girdi ve bu seferde “ Sana çıkan paranın birazı çocuklara birazı hayvanlara.. Bir kısmını sen alabilirsin!..” dedi.

Ferhat Göçer, Ömür Gedik’in her istediğini onaylıyor ve yapıyor. Ünlü şarkıcının bu şekilde davranması sevgilisine ne kadar düşkün olduğunu gösteriyor gibi!..


GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERömür gedik  ferhat göçer