UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ!EŞKİYA-ANNE KAPIŞTI! GÜLBEN SKANDALI KİME YARADI?

Zirvede kıyasıya yarış...

RATING ANALİZİ!EŞKİYA-ANNE KAPIŞTI! GÜLBEN SKANDALI KİME YARADI?


Totalde, “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, AB’de ise “Anne” zirvede...

Totalde; Eşkıya(10.46 rating), Anne’yi(10.16 rating) kılpayı geride bırakırken, AB’de ise Anne(11.03 rating), Eşkiya’ya(8.59) biraz fark atmış diyebiliriz.

HABERLERDE SHOW İLE FOX YARIŞI!

Haber bültenlerinde ise amansız bir Show TV, Fox TV yarışı var.

Totalde Show TV Ana Haber(5.99 rating), Fox’u(5.38) geride bırakmış. AB’de ise Fatih Portakal’la Fox Haber(5.72 rating), Show Ana Haber’i (3.72 rating) önemli bir farkla geride bırakmış.

GÜLBEN SKANDALI KANAL D’YE YARADI!

Önce UçanKuş, Yeşim Salkım’ın yıllar sonra yaptığı itirafları yakaladı ve yayınladı. Büyük olay oldu.

Ardından Yeşim Salkım, Kanal D Renkli Sayfalar’a bağlanıp, doğruladı.

Hatta...

Net bir şekilde, Gülben Ergen’in o dönem eşiyle birlikte olduğunu ima ve iddia edip, “Onunla öbür dünyada hesaplaşacağız” dedi!..

Ve skandal ortaya çıktı.

İşte Uçankuş TV’nin yeni Haber Müdürü Faik Erdemli’nin ortaya çıkarıp başlattığı bu fırtınayı, çok iyi bir habercilik refleksiyle yakalayan kanal ise Kanal D ve Kanal D’nin Renkli Sayfalar programı oldu.

Yeşim Salkım’ı da canlı yayına bağlayıp, habere çok önemli bir boyut getirip, ekrana “kanıt” şeklinde bir damga vururken, izleyici de hakkını verdi.

Aynı kuşakta, aynı saatte yayınlanan diğer sabah-magazin programları, “Bir izleyelim bakalım, neler oluyor” derken, anında bir reflekse olaya dalan Renkli Sayfalar, dün bir anda AB’de 9 share’e çıkmayı başardı. Hem de; rakiplerinin de izlenme payını çalıp, onları ilk 100’ün dışına itip, tek başına listede yer almayı başardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13