UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘DÖNERSE SENİNDİR’ FİLMİNİN GALASI YAPILDI! GALADA BURAK ÖZÇİVİT VE ASLI ENVER HANGİ DİKKAT ÇEKEN YORUMDA BULUNDU?..

‘DÖNERSE SENİNDİR’ FİLMİNİN GALASI YAPILDI! GALADA BURAK ÖZÇİVİT VE ASLI ENVER HANGİ DİKKAT ÇEKEN YORUMDA BULUNDU?..

‘DÖNERSE SENİNDİR’ FİLMİNİN GALASI YAPILDI! GALADA BURAK ÖZÇİVİT VE ASLI ENVER HANGİ DİKKAT ÇEKEN YORUMDA BULUNDU?..

Başrollerinde Murat Boz, İrem Sak ve Yasemin Allen’ın yer aldığı ‘Dönerse Senindir’ filminin galası yapıldı. Renkli galada birbirinden ünlü isimler yer aldı.

KARDEŞİM OLDUĞU İÇİN HEYECANLIYIM!

Galada görüntülenen Burak Özçivit, “Murat için buradayım. ‘Kardeşim Benim’den sonra nasıl bir film oldu merak ediyorum. Murat kardeşim olduğu için daha da heyecanlıyım. “ şeklinde konuştu.

HAZIR CEVAP MURAT!

Yavuz Seçkin kızı Zeynep Seçkin’le birlikte görüntülendi. Seçkin esprili bir dille, “  Murat bizim mesleğimizi ufak ufak elimizden alıyor, komedyenlik anlamında fazla meziyet var Murat’ta, hem komik hem de hazırcevap” dedi.

Murat Boz’un Yakın arkadaşı Soner Sarıkabadayı, Eser Yenenler, Müjde Uzman, Oğuzhan Koç, Demet Akbağ, Gupse Özay da destek olmaya gelenler arasında yerini aldı.

ASLI ENVER’DEN BOZ’A DESTEK!

Sevgilisi Aslı Enver, “ben bu kadar heyecanlıysam onları düşünemiyorum. Çok güzel ve tatlı bir film olduğunu düşünüyorum” şeklinde cevap verdi.

Öte yandan Murat Boz Yasemin Allen İrem Sak üçlüsü galada şıklıklarıyla göz kamaştırdı ve filmden iyi beklentileri olduklarını dile getirdi.

DÖNERSE SENİNDİR FİLMİNİN KONUSU

Mehmet uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Selin'e deliler gibi aşık olan genç bir adamdır. Selin ise şarkıcı olma hayalleri kuran, hazırladığı demolarını yapım şirketlerine göndererek geri dönüş bekleyen genç bir kadındır. Selin'in dileği gerçek olur ve bir yapım şirketi Selin'le anlaşma yapar. Ancak Selin ve Mehmet, Mehmet'in bu süreçte ona verdiği tüm desteğe rağmen ayrılırlar. Mehmet ayrılığı kabul etmeyi reddeder ve arkadaşı Defne'nin de yardımıyla Selin'i geri kazanmaya karar verir. Selin'in yeni bir sevgilisi olması ise işleri iyice çıkmaza sürükler. Mehmet'in Selin'i geri kazanabilmek adına birbirinden komik ve zorlu yollarda yürümesi gerekecektir...


HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13