UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YÜZDE YÜZ TÜRKÇE FORMAT SES YARIŞMASINDA BAKIN HANGİ YILDIZ İSİMLER YER ALIYOR!..

Gelecek günlerde bomba gibi bir yarışmayla sevenlerinin karşısına çıkacak olan yıldız isimler ekranlara yepyeni bir soluk getirecek...

YÜZDE YÜZ TÜRKÇE FORMAT SES YARIŞMASINDA BAKIN HANGİ YILDIZ İSİMLER YER ALIYOR!..

Yüzde yüz yerli format  “Ben Söylerim” kapsamında bir araya gelen yıldız isimler, Serdar Ortaç, Kibariye ve Çağla Şıkel’den yarışmayla ilgili bomba gibi açıklamalar geldi.

“MÜZİK YAPALIM ABİ!”

Yarışmanın nasıl oluştuğu sorulduğunda, Serdar Ortaç, “Jüri kaç kişi olacak diye sorduğumda iki kişi olacağımız cevabını aldım. Aile gibi program yapalım dedik. Baştan beri Kibo’nun şarkılarını dinlediğim için ben onu istedim. Pop müzikle ilgili birilerini istemediğime emin olup olmadığı mı sordular ama müzik yapalım abi!..” açıklamasını yaptı.

Serdar Ortaç’ın seçtiği jüri üyesinden ne kadar memnun olduğu gözlerinden okunuyordu.

“ŞOK OLDUM!”

Romanların prensesi Kibariye’de yarışmada jüri üyesi olarak yer alacağı için oldukça keyifliydi. Serdar Ortaç, özellikle jüride Kibariye’yi istediğini söyleyince, Kibariye “ Dün yaptığımız canlı yayın provasında Serdar’ı tekrar tanıdım. Birbirimizi daha iyi anladık. Serdar çok güzel konuşuyor. Kendisi özellikle beni istemiş. İlk duyduğumda şok oldum ama çok sevindim…” dedi.

“İKİ ÇOCUĞA BAKABİLİYORSA BİZE DE BAKAR”

Yarışmanın moderatörü olarak Çağla Şıkel’in seçilmesi hakkında konuşurken adeta kahkaha tufanı yaşandı. Serdar Ortaç konuyla ilgili, “ Bizi çekip çevirecek bir moderatör gerektiği söylendi.. Kim olsun diye düşünürken Çağla Şıkel’i önerdiler. Evet, iki çocuğa bakabiliyorsa bize hayli hayli bakar!..” açıklamasını yaptı ve tüm salonu kahkahaya boğdu.


SERDAR ORTAÇ, KİBARİYE VE ÇAĞLA ŞİKEL’İN KONUŞMALARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13