UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU ECE USLU'YA TACİZ ŞOKU! KALDIĞI OTELDE ÖNÜNE ÇIKIP!..

Takıntılı bir hayranı, güzel oyuncu Ece Uslu'yu bakın nasıl korkuttu..

ÜNLÜ OYUNCU ECE USLU'YA TACİZ ŞOKU! KALDIĞI OTELDE ÖNÜNE ÇIKIP!..

Ece Uslu bu aralar zor günler yaşıyor. Ece Uslu’nun sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafların altına bir kullanıcı tarafından tehdit dolu yorumlar yapıldı. Sonrasında bu kullanıcıyı sosyal medya hesabından engelleyen Uslu, bir süre sonra dizi çekimi için sevgilisiyle birlikte gittiği Gaziantep'te birinin kendisini takip ettiğini fark etti.

Kaldığı otelde Uslu'nun önüne çıkan kişinin, "Beni tanımadın mı Ece?" demesiyle olay yerinden uzaklaşan Uslu, korkmaya başladı. Aynı gece Uslu'nun sevgilisiyle kaldığı odaya bir demet gül geldi. Duruma bir anlam veremeyen Uslu, güllerin otelde kalan Halil isminde birinden geldiğini öğrendi.

HUZUR BOZMA SUÇU İŞLEDİ
Yaşananlardan sonra İstanbul’a dönen Uslu’nun karşısına aynı kişi tekrar çıktı. Bunun üzerine kendisini takip eden kişiye yönelik şikayette bulundu. Halil Dağ’a, 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' suçu kapsamında dava açıldı. Halil Dağ’ın üç yıla kadar hapsi istenirken, kendisi geçen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. İfadesinde, Ece Uslu'yla 'Zerda' dizisinde tanıştıklarını, aralarında bir yakınlaşma olduğunu ancak Uslu'nun kendisini affetmediğini, tek amacının ona gül göndererek özür dilemek ve kendisini affettirmek olduğunu anlattı. Onu son gördüğünde ise evine yakın olduğunu bilmediğini ve selam vermek için Uslu'yu görünce durduğunu savundu. Dava, ileri bir tarihe ertelendi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERece uslu  zerda dizisi  taciz  ünlü taciz  gaziantep