UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL ŞARKICI TUĞBA YURT MESLEKTAŞI HADİSE HAKKINDA BAKIN HANGİ AÇIKLAMALARI YAPTI!..

Ortaköy'de bir mekanda sahne alan Tuğba Yurt, sahne öncesi şık giyimiyle oldukça dikkat çekti. Yurt, 2016’yı değerlendirdi, 2017’den çok şey istedi.

GÜZEL ŞARKICI TUĞBA YURT MESLEKTAŞI HADİSE HAKKINDA BAKIN HANGİ AÇIKLAMALARI YAPTI!..

"HERŞEYE AÇIĞIM"

"Sakladığınız bir şey mi var? " sorusu üzerine güzel pop şarkıcısı Tuğba Yurt "İstediğinizi sorabilirsiniz. Sakladığım hiçbir şey yok. Her şeye açığım. İstediğinizi sorabilirsiniz. Zaten sakladığım bir şey olsa bile siz yakalarsınız. "  şeklinde esprili bir yanıt verdi.

2016 yılının ülkemiz adına çok kötü bir yıl olduğunu belirten Tuğba Yurt 2017’de Türkiye için mutluluk ve huzur diledi.

"HATALARIM VAR"
2016’da keşkeleri olmadığını belirten Tuğba Yurt; "Tabi hatalarım oldu. Fakat genel olarak 2016 benim için güzel geçti. Şarkımın 2016’ya damga vurduğunu düşünüyorum. Bu yüzden keşke dediğim bir şey yok." dedi.

"HADİSE'YE BENZETİLİYORMUŞUM"

Hadise ile kıyaslandığı düşünülen Tuğba Yurt konuyla ilgili olarak, "Sanırım Belçika doğumlu olmam dolayısıyla benzetiliyormuşuz. Sevdiğim biridir kendisi. Fakat her yeni çıkanın kaderi bu sanırım. Belçika doğumlu oluşumuz, görsel olarak ve aynı zamanda ses tınımızın benzediği konusunda yorumlar yapılıyor. Bu tarz şeylerle karşılaşıyoruz. Giderek azalır diye umuyorum." açıklamasını yaptı.


TUĞBA YURT'UN ÇARPICI AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTuğba Yurt  Hadise