UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MELTEM CUMBUL SETİ TERK ETTİ! BAKIN CUMBUL'UN YERİNE KİM GELDİ?..

Meltem Cumbul, yeni dizisinin setinde minik bebeği görünce öfkelendi... Seti terk eden güzel oyuncu, ‘3 yaşından küçüklerin sette olması doğru değil’ dedi. Bunun üzerine Cumbul'un yerine Emel Çölgeçen ile anlaşıldı

MELTEM CUMBUL SETİ TERK ETTİ! BAKIN CUMBUL'UN YERİNE KİM GELDİ?..

Meltem Cumbul, yeni dizisinin setinde minik bebeği görünce öfkelendi... Seti terk eden güzel oyuncu, ‘3 yaşından küçüklerin sette olması doğru değil’ dedi.

Güzel oyuncu Meltem Cumbul, önceki gün başrolünde oynadığı dizisinin setinde yaptığı çıkışla çok konuşuldu. Cumbul, kendi sahnelerinde maket bebek kullanılırken başka bir sahnede gerçek bebekle çalışıldığını öğrenince seti terk etti.

'GEREKLİ ŞARTLAR SAĞLANSIN'

Dizi kadrosuna 1 yaşın altında bir bebeğin dahil edilmek istenmesine karşı çıkan Meltem Cumbul, bu kararından dönmedi. Tepkisi bununla da kalmayan ünlü oyuncu, dün sosyal medyadan başkanlığını yürüttüğü Oyuncular Sendikası adına şu açıklamayı yaptı: "2012'den bu yana setlerde kuralsız şekilde çalıştırılan çocuklarımızın haklarını korumak amacı ile 'Bu Sette Çocuk Var!' kampanyasını yürütmekteyiz. Yönetmelik için sektör çalışanları, çocuk gelişimciler, psikologlar, çocuk oyuncular ve aileleriyle ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz toplantılar neticesinde teklif ettiğimiz asgari yaş 3'tür. Yani 3 yaşından küçük hiçbir çocuğun setlerde yer almaması gerekmektedir."

 

MESLEKTAŞLARINDAN CUMBUL'A DESTEK

 

Ünlü oyuncunun sosyal medyada da büyük yankı uyandıran bu çıkışına hayranlarının yanı sıra meslektaşları da büyük destek verdi. Bu konunun takipçisi olan Meltem Cumbul'un sette gerekli şartlar sağlanana kadar çekimlere katılmayacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13