UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VODAFONE ARENA'DA GOL YAĞMURU! MAÇTA 3. GOL GELDİ!..

VODAFONE ARENA'DA GOL YAĞMURU! MAÇTA 3. GOL GELDİ!..

VODAFONE ARENA'DA GOL YAĞMURU! MAÇTA 3. GOL GELDİ!..

Maçın önemli anları:

 

1' Beşiktaş Bursaspor mücadelesi, yapılan santra vuruşuyla başladı.

 

5' Necip'in uzun pasıyla buluşan Olcay, topu bekletmeden Oğuzhan'a aktardı. Oğuzhan'ın yaptığı orta kaleci Harun'da kaldı.

 

10' Karşılaşmanın ilk 10 dakikalık bölümü geride kalırken, iki taraf da henüz net bir gol pozisyonu bulamadı.

 

13' Maçın ilk etkili şutu Beşiktaş'tan geldi. Kısa paslarla ceza sahasının önüne kadar gelen Olcay, uzaktan şutunu çekti. Top kalenin az farkla yanından auta çıktı.

17' Sol çaprazdan ceza sahasına yaklaşan John, savunmayı bir türlü geçemeyince, çareyi şut çekmete buldu. Beşiktaş'ın kalecisi Fabri, üstüne gelen topu zorlanmadan kontrol etti.

 

23' Bursaspor, Beşiktaş kalesine oldukça organize bir şekilde geldi. Arka arkaya yapılan tek paslar sonrasında top ceza sahasındaki Batalla'ya geldi. Arjantinli futbolcu, penaltı noktasında bomboş pozisyondaki Deniz Yılmaz'ı gördü. Deniz Yılmaz yarım bir voleyle topu ağlara göndermek istese de, şutu kalenin üstünden auta çıktı.

 

27' Cenk'in pasında ceza sahası içerinde topla buluşan Aboubakar, karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yapmak istedi. Ancak tam topa vurduğu sırada araya giren Bursasporlu defans oyuncusu topun hızının büyük ölçüde kesilmesini sağladı. Kaleciyi geçen topu savunma uzaklaştırdı.

 

33' Kullanılan serbest vuruşta Marcelo, ileri çıktı ve gol aradı, ancak kafa vuruşu auta çıktı.

 

45' Beşiktaş'ın kullandığı sebest vuruşta, Bursaspor kalecisi Harun ileri çıkarak topu kontrol etti. Bu sırada hücuma çıkan Beşiktaşlı Marcelo, Harun'un dizine bastı. Bu olay üzerine saha kısa bir süre karıştı. Maçın hakemi Marcelo'yu yaptığı faul nedeniyle, kaleci Harun'u ise sergilediği aşırı tepki nedeniyle sarı kartla cezalandırdırdı

 

45' Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

46' İkinci yarı Beşiktaş'ın santra vuruşuyla başladı

 

53' Beşiktaş'tan Gökhan Gönül, ceza sahasına girerken kendisine yapılan müdahale sonucu yerde kaldı. Hakem Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterirken, topun başına geçen Cenk Tosun, skoru 1-0'a getiren golü kaydetti.

 

65' Hakem Bülent Yıldırım, düdüğünü penaltı için ikinci kez çaldı. Topun başına bir kez daha geçen Cenk Tosun, kaleciyi yine mağlup ederek farkı 2'ye çıkardı.


68. dakika: Bursaspor'da Ertuğrul Ersoy, elle oynadığı gerekçesiyle sarı kart gördü.

75. dakika: Tolgay orta sahada topu kazandı ve Beşiktaş ani şekilde atağa çıktı. Aboubakar'ın ortası etkili olmadı ve Bursaspor defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

85. dakika: Maçın en iyilerinden olan Gökhan Gönül sakatlandı ve kendini yere bıraktı.

88. dakika: Beşiktaş'ta Cenk Tosun alkışlar eşliğinde oyundan çıkarken yerine Ömer Şişmanoğlu dahil oldu.

90. dakika: Maçın sonuna 3 dakikalık uzatma ilave edildi.

90+1. DAKİKA: BURSASPOR ATAĞINDA KALE ÖNÜNDE YAŞANAN KARAMBOLDE EMRE TAŞDEMİR DÜZGÜN BİR VURUŞLA GOLÜ BULDU VE MAÇTA FARKI BİRE İNDİRDİ: 2-1

90+4. dakika: Bursaspor yedek kulübesinde Sercan Yıldırım itirazları sonrasında peş peşe iki sarı kart görerek kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı. Bu pozisyonda Adriano'da sarı kart gördü.


Beşiktaş, Süper Lig’e bu akşam Bursaspor maçıyla dönecek. Mücadeleye saatler kala Bursaspor'da flaş bir gelişme yaşanırken, sakatlığı bulunan Tomas Sivok maçın kadrosuna alınmadı. Öte yandan karşılaşmanın resmi 11'leri de belli oldu. Peki Beşiktaş Bursaspor maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

14. hafta maçında Beşiktaş, bu akşam Vodafone Arena’da Bursaspor’u konuk edecek. Bursaspor'da sakatlığı bulunan Tomas Sivok maçın kadrosuna alınmadı. Ukrayna’da oynanan karşılaşmada Dinamo Kiev karşısından 6-0’lık mağlubiyetle ayrılan ve Şampiyonlar Ligi defterini kapatsa da yoluna Avrupa Ligi’nde devam etmeye hak kazanan Kartal, Bursaspor’u devirip moral tazelemek istiyor. Lig yarışında Başakşehir’le kıyasıya bir rekabet içinde olan olan Siyah-Beyazlılar, Bursa’yı kayıpsız geçip liderin puan kaybı yaşamasını bekleyecek.


Beşiktaş’ta Quaresma yok

Siyah-Beyazlılar’da Bursaspor karşılaşmasında sarı kart cezalısı konumunda bulunan Ricardo Quaresma görev yapamayacak. Portekizli süperstara ek olarak sakatlıkları sebebiyle tedavileri süren Caner Erkin, Anderson Talisca, Aras Özbiliz ile Veli Kavlak, bugün kadroda yer almayacak.

 

Sivok kadroda yok

Süper Lig’de bu akşam zorlu maçta Beşiktaş’a konuk olacak Bursaspor’da, sakatlıkları bulunan 6 futbolcu, İstanbul’a getirilmedi. Problemleri süren Sivok, Şamil Çinaz, Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal, Mert Örnek ve Kubilay Kanatsızkuş, Vodafone Arena’da takım arkadaşlarını yalnız bırakacak+

Beşiktaş-Bursaspor maçının ilk 11'leri

 

Beşiktaş:Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Necip, Oğuzhan, Olcay, Cenk, Aboubakar

Yedekler: Tolga, Atınç, Beck, Gökhan İnler, Tolgay, Kerim, Ömer

 

Bursaspor: Harun; Erdem, İsmail, Ertuğrul, Aziz; Merter, Jorquera; Del Valle, Batalla, John; Deniz Yılmaz

Yedekler: Mert Günok, Emre, Sinan, Sercan, Faty, Mert Örnek, Necid

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13