UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FULİN'DEN HERKESİ ŞOKE EDECEK BOMBA BİR İDDİA DAHA GELDİ! "ALEYNA TİLKİ'NİN YOLLADIĞI TEHDİT MANALI MESAJLARI MEVCUTTUR"

FULİN'DEN HERKESİ ŞOKE EDECEK BOMBA BİR İDDİA DAHA GELDİ! "ALEYNA TİLKİ'NİN YOLLADIĞI TEHDİT MANALI MESAJLARI MEVCUTTUR"

FULİN'DEN HERKESİ ŞOKE EDECEK BOMBA BİR İDDİA DAHA GELDİ! "ALEYNA TİLKİ'NİN YOLLADIĞI TEHDİT MANALI MESAJLARI MEVCUTTUR"

Fulin geçtiğimiz günlerde 16 yaşındaki Aleyna Tilki'yi meşhur eden "Cevapsız Çınlama" şarkısını eski sevgilisi Emrah Karaduman'ın kendisine inat olsun diye Aleyna'ya verdiğini açıklayarak magazin gündemine oturmuştu.

Emrah Karaduman'ın menajeri ise bugün UçanKuş TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulunarak, "son dönemde Emrah Karaduman'ın yakalamış olduğu haklı başarıdan kendisine de pay çıkarmak isteyen bazı kişiler, kendisine asilsiz ithamlar bulunmaktadır. Kendisinin resmi Facebook hesabından Emrah Karaduman'a göndermiş olduğu ağır hakaret içeren mesajları da gerektiği takdirde mahkemeye sunmaktan hiç çekinmeyeceğimizi bilmesini isteriz” şeklinde konuşmuştu. 

Tüm bu yaşananların ardından Fulin'den yeni bir bomba iddia daha geldi!

Genç şarkıcı kendi sosyal medya sayfasından şu sözleri paylaştı.

"ÇOK AMATÖR DEMEÇ VERMİŞSİNİZ"

"Kendisini yeterli görmeyip menajerine demeçler verdiren Emrah Karaduman'ın menajerine şunları söylemek isterim;

Geçen sene çalışmak üzere olduğum menajerleri arayıp "Fulin İle çalışırsanız aramız bozulur" dediğinize dair şahitlerimiz var.Heryerde hakkımda olan konuşmalarınız aynı şekilde.Üzgünüm ama çok amatör demeç vermişsiniz:) Benim Emrah Karaduman ile ayrılığımın 1 gün sonrası iddia ettiginiz herhangi bir ilişkim başlamamıştır.Bunu ispatlayınız.Menajerliğini yaptığınız Dj in bundan 1-2 sene önce resmi twitter hesabından Fanlarıma hakkımda hakaret dm leri bulunmaktadır.Bunlar hala bende mevcuttur.Aynı şekilde bana Emrah Karaduman tarafından zamanında atılmış olan hakaret mailleri hala bende mevcuttur.Yaşımdan bahsetmişsiniz,şuan menajerligini yaptığınız dj bahsettigi gibi 92 li değil 85 lidir,kendisi 32 yaşındadır.Diğer sanatçınız Aleyna Tilkinin benim instagramıma resmi hesabından yolladığı tehdit manalı mesajları mevcuttur. Hepsinden ötesi maalesef ben Emrah Karaduman'ı utanç olarak gördüğümden şu zamana kadar bahsetmemiş olup,son zamanlarda sürekli benim çeşitli yollarla taciz edilmem üzerine bu açıklamayı yapmış bulunmaktayım.Mahkemeyi açınız.Ancak kafatasınızın içerisinde taşıdığınız o şeyi biraz çalıştırırsanız buna cesaret edemeyeceksiniz.Sevgilerle.."



 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERALEYNA TİLKİ  FULİN  EMRAH KARADUMAN