UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ’TAN AL HABERİ!.. EMRAH KARADUMAN’IN MENAJERİNDEN FULİN’E ZEHİR ZEMBEREK YANIT!.

UÇANKUŞ’TAN AL HABERİ!.. EMRAH KARADUMAN’IN MENAJERİNDEN FULİN’E ZEHİR ZEMBEREK YANIT!.

UÇANKUŞ’TAN AL HABERİ!.. EMRAH KARADUMAN’IN MENAJERİNDEN FULİN’E ZEHİR ZEMBEREK YANIT!.

Müzisyen Emrah Karaduman'ın eski sevgilisi genç şarkıcı Fulin’den magazin dünyasını sarsacak açıklamalar gelmiş, Emrah’ın kendisi sayesinde meşhur olduğunu öne süren Fulin, “Cevapsız Çınlama”yı da inat olsun diye Aleyna Tilki’ye verdiğini söylemişti.

Bu durumun üzerinden çok geçmeden Emrah Karaduman’ın menajerinden zehir zemberek açıklama yapmış, açıklamaya ise ilk kez ve sadece UçanKuş ulaşmıştı.

Menajerin açıklaması şu şekilde:

“Emrah Karaduman ve Fulin bir birliktelik yaşamıştır ancak, sulh ile ayrılmışlardır. Ayrıca Fulin Hanım ilişkinin ertesi günü bir ilişkiye başlayarak, kendisine ayrı bir yol çizmiştir. Canlı yayında 25 yaşında olduğunu söyleyen 31 yaşındaki genç şarkıcı! İle ilgili hukuksal sureci başlatmış bulunmaktayız. Kendisinin her yayında tekrarladığı gibi ortada herhangi bir aldatma olmamakla beraber geçen 2.5 senelik sure boyunca Emrah Karaduman tarafından kendisi hakkında olumlu ya da olumsuz herhangi bir söylemde bulunulmamıştır. Ancak görüyoruz ki son dönemde Emrah Karaduman'ın yakalamış olduğu haklı başarıdan kendisine de pay çıkarmak isteyen bazı kişiler, kendisine asilsiz ithamlar bulunmaktadır. Kendisinin resmi Facebook hesabından Emrah Karaduman'a göndermiş olduğu ağır hakaret içeren mesajları da gerektiği takdirde mahkemeye sunmaktan hiç çekinmeyeceğimizi bilmesini isteriz”

Öte yandan UçanKuş Tv ekranlarında yayınlanan “İki Kadın Arasında” programında da bu konu masaya yatırıldı.

DÜN AKŞAM “İKİ KADIN ARASINDA” PROGRAMINDA YER ALAN EMRAH KARADUMAN HABERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13