UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GELİN – DAMAT ORGANİZASYONUNA KATILAN TUĞBA ÖZAY UÇANKUŞ TV KAMERALARINA ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

Dün akşam gerçekleşen ve 51 modacının katıldığı “Gelin – Damat Organizasyonu”na katılan Tuğba Özay UçanKuş Tv ve efsane magazin programı Televole hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

GELİN – DAMAT ORGANİZASYONUNA KATILAN TUĞBA ÖZAY UÇANKUŞ TV KAMERALARINA ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

Çok yoğun olduğunu ve arabada yaşar olduğunu belirten Tuğba Özay: “Şubat ayında düzenlenecek bu organizasyonun sunucusuyum. Podyumda sayısız gelinlik giydim gerçek evlilikte yaptım ama bitti. Kısmetse 2. kez de gelinlik giyerim” dedi.

Tuğa Özay olmaya başladığı yılların 90’lı yıların ortaları olduğunu belirten Özay: “Televole’ler, magazin programları, Can Tanrıyar, Şansal Büyüka gibi isimlerle başladı. Acun Ilıcalı o programlarda yaptığı röportajlarla öne çıkmaya başlamıştı. O yüzden kendimi şanslı hissediyorum. Küçük yaşta magazine yön veren duayenlerle bir arada büyümek benim için büyük şanstı” ifadelerini kullandı.

 

UçanKuş Tv’nin efsane programlarından Televole’ye değinen Tuğba Özay: “Ben Televole’nin baş isimlerindendim. Birlikte büyüdük. Çok güzel anılarım var. Magazin Televole öyle bir marka olmuştur ki artık magazin programları denmez ‘Televoleler’ denir” dedi.

TUĞBA ÖZAY’IN RÖPORTAJINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtugba özay  gelin-damat  televole