UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!.. BU HAFTA GÖZE ÇARPAN VE EN ÇOK TERCİH EDİLEN MEKANLAR HANGİLERİ?..

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!.. BU HAFTA GÖZE ÇARPAN VE EN ÇOK TERCİH EDİLEN MEKANLAR HANGİLERİ?..

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!.. BU HAFTA GÖZE ÇARPAN VE EN ÇOK TERCİH EDİLEN MEKANLAR HANGİLERİ?..

PARLE


Parle Fransızca’da “konuşulan” anlamına geliyor. Anladığınız üzere Zorlu Center Parle’ye bir Fransız restoranı diyebiliriz.

Zorlu Center’da bulunan Parle spordan sanat dünyasına birçok ismi, kaliteli ve güleryüzlü personel kadrosuyla ağırlıyor.

Kaliteli hizmet ve lezzetli yemeklerin yanı sıra ücretlerin cep yakıcı düzeyde olmaması Parle’yi bir adım öne çıkartıyor. 


Parle Top Mekânlar listemizin ilk sırasında…


BUN&BAR İSTANBUL


Dünya mutfaklarına hâkim menüsü ve meşhur kokteylleriyle çeşitli uluslara ait kültürleri yansıtan Bun&Bar, şimdiden Karaköy’ün vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı. Bun&Bar İstanbulKaraköy'de benzersiz konsepti ve spesiyalleriyle farklı kitlelere hizmet etmeyi hedefleyen Londra merkezli bir mekân olarak Karaköy’de bulunuyor.

Misafirlerine eksiksiz bir deneyim sunmayı hedefleyen Bun&Bar İstanbul, damak zevki kadar göz zevkine de hitap ediyor.

Bun&Bar İstanbul Top Mekânlar listemizin ikinci sırasında…


CAPRİCORN RESTAURANT ORTAKÖY


Yakın zamanda açılan Capricorn, Ortaköy’e yeni bir soluk getirdi. Capricorn adımınızı atar atmaz kendinizi denizin üzerinde bulacağınız olağan üstü bir atmosfere sahip.


Deniz ürünleri restoranı olan Capricorn, ağır ateşte pişmiş bebek ahtapottan buzda istiridyeye kadar, ufkunuzu açacak bir leziz mönü ile hizmet veriyor.


Capricorn Restaurant Ortaköy Top Mekânlar listemizde üçüncü sırayı alıyor.


SAHNE


Saatler geceyi vururken, eğlencenin nabzı Etiler Sahne İstanbul’da doruğa ulaşıyor. Yeme-içme ve eğlence sektörünün öncüsü BVS Group bünyesinde yer alan Sahne İstanbul’u, gece hayatının sıkı takipçilerinin Etiler’deki vazgeçilmez cazibe merkezi olarak tanımlayabiliriz. Enerjiyi doruklarda yaşamayı sevenlerin, parlayan yıldızların Sahne’si; heyecanı zirveye taşıyan canlı müzik performansları ile sevdiğiniz sanatçılarla aranızdaki en yakın temas noktası... Sahne, bu hafta top mekanlar listemizin 4. sırasında…

 

GAZEBO


Harika bir servis, harika bir manzara ve huzur dolu anlar... İstanbul’un trafiğinden ve kalabalığından bunalıp, kafanızı dinleyebileceğiniz bir mekan olan Gazebo, ender özelliklere sahip olan bir aşıklar mekanı…


Gazebo, bu hafta top mekanlar listemizin 5.sırasın kendine yer buluyor

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTOP MEKAN