UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOSYAL MEDYA FENOMENİ KERİMCAN DURMAZ'A SAMSUN'DA SALDIRAN 4 KİŞİ HAKKINDA FLAŞ KARAR ÇIKTI! AYRINTILAR HABERDE!..

SOSYAL MEDYA FENOMENİ KERİMCAN DURMAZ'A SAMSUN'DA SALDIRAN 4 KİŞİ HAKKINDA FLAŞ KARAR ÇIKTI! AYRINTILAR HABERDE!..

SOSYAL MEDYA FENOMENİ KERİMCAN DURMAZ'A SAMSUN'DA SALDIRAN 4 KİŞİ HAKKINDA FLAŞ KARAR ÇIKTI! AYRINTILAR HABERDE!..

Samsun’da Kerimcan Durmaz’a saldırdıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, savcılık ifadeleri sonrası çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Olay, Samsun’da bir alışveriş merkezinin içinde bulunan bir eğlence mekanında önceki akşam meydana gelmişti. Sahneye çıkan Kerimcan Durmaz’ın konserinde olay çıkmış, Durmaz şişe atılmasının ardından sahneden kaçarken darp edilerek yaralanmıştı. Kerimcan Durman'ın darp edilmesi ile ilgili bugün Irmak Polis Merkezine giden Güney A., Doğukan B., Uğur D. ve Kenan K. polise teslim oldu. Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, savcılık ifadeleri sonrası çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

VALİLİKTEN KERİMCAN DURMAZ AÇIKLAMASI

Samsun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ise 1 Aralık'ta saat 00.30 sıralarında Canik ilçesinde faaliyet gösteren bir iş yerinde meydana gelen ve adli makamlara intikal eden "Kasten yaralama, mala zarar verme ve Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet" olayı konusunda bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerle ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesi gerektiğinin değerlendirildiği belirtildi.

Turizm işletme belgeli iş yerinde herhangi bir resmi müracaat ve bildirimde bulunulmaksızın konser düzenlendiği, aynı gün saat 23.00 sıralarında haber merkezine belirtilen yerde kavga olduğuna dair ihbar geldiği anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kısa sürede bölge ekipleri intikal ederek ihbara konu işletme sorumlusuyla görüştü. Herhangi bir olumsuzluk olmadığı işletme sorumlusu tarafından bildirildi. Akabinde 00.30 sıralarında haber merkezine gelen ihbara istinaden ekipler belirtilen iş yerine tekrar intikal etti ve yeterli kuvvetle kavga olayına müdahale edildi. Darbedildiği anlaşılanların tedavileri yaptırıldı. Olaya karışan kişilerden ilk anda tespit edilenlerin yakalaması, nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla yapıldı. Güvenlik kamera görüntüleri izlenerek olayın tarafı olduğu değerlendirilen diğer şüphelilerin tespitleri yapıldı. Durmaz'ın darbedilmesi olayına karıştığı tespit edilen Uğur D, Doğukan D.B, Güney O.A. ve Kenan K, Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak gönderildi."

Konserin izinsiz yapıldığı vurgulanan açıklamada, "Konser ile ilgili organizatörler tarafından herhangi bir müracaatta bulunmadıkları tespit edildi. Bu konuda gerekli idari işlem tesis edilecektir. Söz konusu kavgada mağdurların da basit tıbbi müdahale ile giderilebilir tarzda yaralandıkları, hayati tehlike durumunun bulunmadığı, mağdurlara yönelik ateşli silah kullanıldığına ilişkin herhangi bir emarenin tespit edilmediği anlaşılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Hürriyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13