UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞOK!.. ÖZCAN DENİZ SOSYAL MEDYA HESABINDAN AFRA SARAÇOĞLU İLE İLGİLİ HANGİ ÇARPICI AÇIKLAMAYI YAPTI?..

ŞOK!.. ÖZCAN DENİZ SOSYAL MEDYA HESABINDAN AFRA SARAÇOĞLU İLE İLGİLİ HANGİ ÇARPICI AÇIKLAMAYI YAPTI?..

ŞOK!.. ÖZCAN DENİZ SOSYAL MEDYA HESABINDAN AFRA SARAÇOĞLU İLE İLGİLİ HANGİ ÇARPICI AÇIKLAMAYI YAPTI?..

Son olarak “İkinci Şans” filmiyle izleyiciyle buluşan Özcan deniz, sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaptı.

Deniz son günlerde adının aşk dedikodularına karıştığı Afra Saraçoğlu ile ilgili deyim yerindeyse haberi yapanları topa tuttu.

Özcan Deniz açıklamasında sık sık Afra Saraçoğlu ile aşk yaşamadığını dile getirirken 5 maddelikte bir göndermeye yer verdi.

İşte Özcan Deniz’in çok tartışılacak o açıklaması:

“Herkesin dikkatine. Uzun süren yorucu bir çalışma sonucu emeğimizin karşılığını alabileceğimiz bir filmi vizyona soktuk. Hakkımızı teslim edenlerin yani sıra hakkımızı yemeğe çalışan, vicdanı ve saygısı olmayan insanların da devreye girdiğini gördük. Lafı uzatmayacağım. Tabi ki tamda filmin çıktığı haftada kişiliğime zarar verme çabanızı anlayacak kadar sizi tanıyorum. Omurgasız bir yapının içinde birçoğunuzun kazanç pesinde olduğunu da biliyorum. Elinizde hiç bir veri olmadan 19 yasındaki bir kızla ilişki yasadığımı iddia  etmeniz, reklam pesinde koşanlara inanıp beni harcamaya çalışmanız, dilinizin ve kaleminizin ayarını kaçırıp kendi uydurduğunuz dedikoduyu gerçekmiş gibi hakaret boyutunda ifade etmeniz, beni bu yazıyı yazmaya zorladı. Aranızda ki gerçek magazin gazetecilerini tenzih ederek söylüyorum; birçoğunuz gazeteci falan değilsiniz. Bitmiş ve zaten olup olmadığı da tartışılan kariyerlerinizi dedikodu programlarında, onu bunu asıp keserek toplamaya çalıştığınız göz ile görülür bir gerçek. Zaten işin riskli tarafı da bu. Çünkü bu geliri ve fırsatı, bu kontrolsüz ortamda sonuna kadar kullanacağınız aşikar. Bunu yargılamıyor ve yadırgamıyorum. Bu durum bir popüler "kültür" gerçeğidir ve kabul ediyorum. Pedofilinin tartışıldığı bir dönemde yaptığınız bu şuursuzluk affedilir bir davranış değildir. Afra Saraçoğlu benim sözleşmeli oyuncumdur ve kardeşim gibi davrandığım biridir.

1.Mantıklı ol filmin önüne geçecek her uydurma habere su an cevap vererek gündeme gelmek istemeyeceğimi düşün.

2.Gazeteci ol filmin adını doğru yaz (Cengiz Semercioğlu)oyuncularıma yönetmenleri olarak yaklaşırken ki mesafemi kendi çirkin düşüncelerinle yorumlama.
3.Vicdanlı ol emeğe zarar verme.
4.İnsan ol 30 yılını harcamış, tırnaklarından kan gelene kadar tırmalayarak, halkıyla kariyerini oluşturmuş biri ile;19 yaşında hayatının baharında, kariyerinin başındaki bir insanı asılsız, uyduruk "haberlerle" harcama.
5.Adam ol yaptığını düzelt özrünü dile..
Benden ve Afra Saraçoğlun dan özür dilemeyen, böyle bir durum varmış gibi ifadelere devam eden kişiler yargı karşısında hesabını verecektir.”


HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERözcan deniz  afra saraçoğlu