UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI?.. İŞTE BOMBA ETKİSİ YARATACAK “İNENLER-ÇIKANLAR” LİSTEMİZ!..

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI?.. İŞTE BOMBA ETKİSİ YARATACAK “İNENLER-ÇIKANLAR” LİSTEMİZ!..

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI?.. İŞTE BOMBA ETKİSİ YARATACAK “İNENLER-ÇIKANLAR” LİSTEMİZ!..

İNENLER

1- GÖKHAN ÖZEN

"Aramazsan Arama" diye tanındı, zirveye çıktı ancak öyle bir indi ki...

Son olarak "Eski Defter" ve "Değişir Dünya" adlı şarkılarla eski günlerine dönme çabaları da tutmayıp, müzik listelerinde kendine yer bile bulamayan Gökhan Özen, ona büyük katkısı olan Hakkı Yalçın da yanında olmayınca, yanlış akıl hocaları ve organizatörlerle kaybolup gitti. Gökhan Özen inenler listemizde 1. sırada...



2 – ASLI ZEN

“2016 İşte Benim Stilim Ünlüler” yarışmasına katılarak yeniden gündeme gelmeye çalışan şarkıcı Aslı Zen umduğunu bulamamıştı. Şimdilerde ise kimse adını sanını hatırlamıyor. Yeni şarkıları da hiç tutmayan Aslı Zeninenler listesinde 2 numarada...



3- FAMİLYA

Büyük umutlarla izleyiciyle buluşan Familya dizisi beklentilerin altında kaldı ve eleştiri yağmuruna tutuldu. Bunun yanı sıra, şimdinin Beşiktaşlı, geçen yılın ise Fenerbahçeli futbolcusu olan Caner Erkin’in sevgilisi Şükran Ovalı’nın oynadığı Familya, ekranlara getirdiği Fenerbahçesahnesi ile taraftarların tepkisini üzerine çekerek listemizin 3.sırasına yerleşti.




4-BURAY

Buray, “İstersen” adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakalamıştı. İlk çıktığı dönemde şarkısı dilden dile dolaşıyordu. Ancak başarısı uzun soluklu olmayan Buray, son şarkısıyla müzikseverlerde hayal kırıklığı yaratarak inenler listemizde 4 numarada yer aldı.


5-AYŞE HATUN ÖNAL 

Ayşe Hatun Önal, 2004’te “Çeksene Elini” şarkısıyla büyük şans yakaladı, değerlendiremedi. Ardından ikinci şansı Çak Bi Selam oldu ama yine değerlendiremedi çünkü bir türlü canlı söylemeyi beceremedi. Ve yeni çıkardığı Sirenler şarkısı ise bu kez öyle zayıf ki, doğal olarak inenler listemizin 5. sırasına yerleşti.



ÇIKANLAR

1- HALİT ERGENÇ

 İlk bölümünden itibaren izleyiciyi ekrana kilitleyen “Vatanım Sensin”dizisinin başrol oyuncusu Halit Ergenç, oyunculuk performansıyla her zaman olduğu gibi yine göz dolduruyor.

Ratinglerde Perşembe akşamlarının birincisi olan dizinin usta oyuncusu Halit Ergenç, muhteşem performansıyla çıkanlar listemizde ilk sırada yerin aldı.


  

2- MİTHAT CAN ÖZER

Annesi Sezen Aksu’nun yolundan giderek müzik hayatında başarılı bir grafik çizen Mithat Can Özer, ilk albümünü piyasaya sürdü. Megastar  Tarkan dahil olmak üzere bir çok ünlü sanatçıya verdiği söz ve bestelerle dikkat çeken Mithat Can Özer, kendi albümünde annesi için yazdığı“Acıya Tanığım” adlı şarkısıyla da büyük başarı yakalayarak listemizde ikinci sırada yer buldu.



3- İLKER KALELİ

Yakışıklılığıyla kısa sürede genç kızların sevgilisi haline gelen İlker Kaleli, oyunculuğuyla da övgüleri topluyor. Bu yıl 43.sü düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri’nde, rol aldığı “Poyraz Karayel” adlı dizideki başarısını En İyi Erkek Oyuncu Ödülü ile taçlandıran İlker Kaleli, çıkanlar listemizin üçüncü sırasında.



4- İREM DERİCİ

Güçlü sesi ve yorumuyla beğenilen İrem Derici, aynı zamanda usta sanatçı Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile yaşadığı aşkla da magazinde sıkça yer alıyor. Sahne performanslarında kendini oldukça geliştirdiği gözlerden kaçmayan İrem Derici çıkanlar listemizde 4 numarada...




5- HAYAT BAZEN TATLIDIR

Son bölümleriyle yayınlandığı günün ratinglerinde birinciliği kaptırmayan Star Tv’nin başarılı dizilerinden Hayat Bazen Tatlıdır, izleyicelerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Başrolünü Birce Akalay ve Ufuk Özkan’ın paylaştığı dizi, keyifli sahneleriyle çıkanlar listemizde 5’nci sırada yer buluyor.


 


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİNENLER  ÇIKANLAR  UÇANKUŞ TV