UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU YIL 43.'SÜ DÜZENLENEN PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU! İŞTE ÖDÜL ALAN O İSİMLER!..

BU YIL 43.'SÜ DÜZENLENEN PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU! İŞTE ÖDÜL ALAN O İSİMLER!..

BU YIL 43.'SÜ DÜZENLENEN PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU! İŞTE ÖDÜL ALAN O İSİMLER!..

Hürriyet okurlarının  oylarıyla belirlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, zorlu center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği gece bu yıl “Pantene Altın Kelebek ödülleri” adıyla yapıldı.

İşte geceden önce çıkan olaylar;

“EN HEYECANLISI BENMİŞİM”

En iyi çıkış yapan solistlere ödüllerini veren Ebru Gündeş, “Çok mutlu oldum gerçekten. İlk defa ödül verdim, bu ödül almaktan daha da heyecanlıymış. Gecenin galiba en heyecanlısı da benmişim, öyle söylediler” diyerek heyecanın paylaştı.

KİRALIK AŞK’A ÖDÜL YAĞMURU!

Elçin Sangu ve Barış Arduç’un başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk dizisi, en iyi komedi dizisi seçildi.

Geceye katıldığı su yeşili ve mavi detaylı elbisesiyle denizkızını andıran Elçin Sangu, oldukça mutlu görünüyordu. En iyi komedi dizisi kadın oyuncu ödülünü alan güzel oyuncu, “ Ekip olarak ödül aldık, hepimizin keyfi yerinde. Bizi seven insanların hala izlemeye devam etmekte istekli olmaları, bizi sevmeleri, en büyük ayakta tutan etken.” dedi. Evlilik var mı diye sorulan Sangu, “Ben öyle şeyleri planlamaktan hoşlanmıyorum. Güzel giden bir ilişki, olursa olur, olmazsa olmaz” diyerek soruyu yanıtladı.

En iyi komedi dizisi erkek oyuncu ödülünün sahibi olan Barış Arduç, “Dizi güzel gidiyor, 60 bölümü devirdik. Bizi yalnız bırakmayan, her zaman güzel yorumlarını esirgemeyen izleyicilere buradan teşekkür ederim” dedi.

“TÜRKİYE’NİN EN ŞANSLI SOLİSTİYİM”

Sürpriz bir şekilde sevgilisi Ümit Cem Şenol ile nişanlanarak magazin gündeminde şok etkisi yaratan Hande Yener de gecede ödül alanlar arasındaydı. “Mor” şarkısı ile en iyi klip ödülünü alan ünlü şarkıcı, “ Bu çok zor bir ödül. Okuyucuların seçtiği şarkılar ve şarkıcılar, "Mor" şarkısı klipiyle ödül aldı. Benim için hem en iyi şarkı, hem en iyi klip, hem en iyi kadın ödülü bir arada olmuş oldu. Bu benim 3. Altın Kelebeğim Hem ilişkim harika, hem ödüller alıyorum, hem MTV ödüllerine gittim, hem buraya geldim ödül aldım. Herhalde Türkiye’nin en şanslı solisti benim” diyerek duygularını dile getirdi.

SİMGE SAĞIN’IN YILDIZI PARLAMAYA DEVAM EDİYOR!

Pantene Yıldızı Parlayanlar kategorisinde ödül alan şarkıcı Simge Sağın, “Çok teşekkür ediyorum, çok mutluyum. Elimde 2. Kelebeğimi taşıyorum. Bu, emeklerimizin karşılığının geldiğinin göstergesi. Ödülü bize layık gören herkese çok teşekkür ederim” dedi.

EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN SOLİSTLER: DERYA ULUĞ VE EYPİO

Ödül alırken duygusal anlar yaşayan Derya Uluğ, “Çok mutluyum. Bu kadar heyecanlanacağımı, hele ağlayacağımı hiç düşünmedim. Ben yıllarca Ebru Gündeş ile çalıştım. Ödülü onun elinden alınca baya duygusallaştım. Sahne aldığım ilk yıllardan beri beni yalnız bırakmayan anneme, aileme, arkadaşlarıma, ekipten olmayan ama ekiptenmiş gibi davranan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Burak King ile düet yaptığı “Günah Benim” şarkısıyla oldukça sevilen ve müzik listelerini alt üst eden Eypio, oldukça şaşkındı. “Bugün ödül aldık, çok mutluyuz. Beklemiyorduk aslında, 2 rapçiye ödül vermezler diyorduk,  bizim için de sürpriz oldu. Şaşırdık. Destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz, Şoktayım ben” dedi.

ÖDÜL İLE BİLİKTE ALBÜM MÜJDESİ

En iyi fantezi- halk müziği erkek sanatçısı seçilen Serkan Kaya, “İnanılmaz mutluyuz. Hiçbir solist hiçbir oyuncu tek başına sesiyle, oyunculuğuyla bir yere gelmiyor. Arkasında önce ailesi, sonra ekip arkadaşları olması çok önemli.  Allah’a çok şükür bize bu günleri yaşattı. Hayallerimizin birçoğunu gerçekleştirdik, bundan sonraki hayallerimizi gerçekleştirmek için bu bizi kamçıladı. Oy veren, bizim bu ödülü almamıza vesile olan bütün sevenlerimize gönülden teşekkür ederim. Onlar bana bu ödülü verdi ben de onlara Ocak ayında yeni albüm vereceğim.” dedi.

Altın renkli elbisesi ve burnu açık çizmeleriyle dikkat çeken Demet Akalın’ın heyecanı gözlerinden okunuyordu. Akalın, “3. Ya da 4. Ödülüm. Ama bu seneki özel başarı ödülü olduğu için benim, için çok kıymetli. Çok teşekkür ediyorum, size de, çalışma arkadaşlarıma, eski yeni patronlarıma, bütün müzisyen arkadaşlarıma, eşime. Güzel bir 20 yıldı. Nasıl geçti hiç anlamadım. İçerde biraz duygusal anlar oldu, Ebru Gündeş’in elinden alınca bir de gerçekten çok duygusal oldu. Hem çok yakın arkadaşım hem de sanatının zirvesinde. Benim için çok özel bir geceydi. Hem mutlu günlerimde, hem üzüntülü günlerimde yanımdan hiç ayrılmıyorsunuz, çok teşekkür ederim” diyerek duygularını belirtti.

ÇİFTE ÖDÜL!

Poyraz Karayel dizisiyle ekranlara gelen ünlü çift Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli, en iyi kadın ve en iyi erkek oyuncu ödüllerinin sahipleri oldu. Ödüllerini Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Türkan Şoray’dan alan çift oldukça heyecanlı ve gururluydu.

Türkan Şoray’ın elinden ödül almanın tarif edilemez bir keyif olduğunu söyleyen güzel oyuncu, “ Zaten çok heyecanlıydım, bir de ödülü Türkan Hanım’dan alınca dilim tutuldu” dedi. Yakışıklı oyuncu İlker Kaleli ise, “ 2. Seneydi aday olduğumuz, bu sene de böyle ödülle taçlandırılınca tabi çok mutlu olduk. Meryem Uzerli de sağ olsun çok güzel şeyler söyledi hakkımda. O an tabi, gecenin de sıcaklığından dolayı tam olarak ne söyleyeceğimi bilemedim ama şuan fırsatını bulmuşken teşekkür etmek istediğim birkaç kişi var. Bunlardan en önemlisi, Poyraz Karayel’i yazmış olan ve bugünlere getiren Ethem Özışık, kalemine sağlık, yüreğine sağlık. Burçin’e de müthiş partnerliğinden dolayı, çıkardığı karakterden dolayı çok teşekkür ediyorum.


BU YIL 43.'SÜ DÜZENLENEN PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİNDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13